Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Käed eemale kiriku kinnisvarast. Pappidel on pappi vaja.

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
      Ei ma ei räägi aia august, kui sa vaatad mis postitust ma tsiteerisin siis saad aru millest jutt käib.
      Jutt käib sellest, et Skandinaavia on Eestile igasugustes otsuste tegijatest kõige halvem riik, kust eeskuju võtta, pole vahet kas see on immigratsioon, homo teema või miski muu, sest nemad on kõik otsused oma ülepea kaela ja läbimõtlematu tegutsemisega sõna otses mõttes pekki keeranud.
      Kes räägib siin Skandinaaviast eeskuju võtmisest? Euroopast on samasooliste inimeste kooselu riiklikult reguleeritud ka näiteks Hollandis, Saksamaal, UNgaris, Hispaanias, Portugalis, Sloveenias , Austrias jne. See, mis tee valib Eesti on täiesti Eesti enda teha. Kui me praegu vaidleks immigratsiooni teemadel, siis oleks mul hoopis teised argumendid, aga me ei tee seda, sest see ei ole päevakohane!

Kommentaar

Kui nüüd äärmusesse langeda, siis võiks ka pedofiilidel olla juba omad õigused. suuremad õigused kui neil enne on olnud. Sest nad on ka ju inimesed.

Kommentaar

Kui nüüd äärmusesse langeda, siis võiks ka pedofiilidel olla juba omad õigused. suuremad õigused kui neil enne on olnud. Sest nad on ka ju inimesed.
          Aga ongi. Keegi ei pista sind kongi puhtalt selle eest, et sa oled pedofiil. Keelatud on selle väljendus teo näol, sest teine pool ehk piiratud teovõimega isik ei saa selleks seaduslikku nõusolekut anda.

Kõik, kes hakkavad samasooliste varajagamisi ja muid õigusi võrdlema pedofiilide, zoofiilide ja muu taolisega, ei saa ilmselgelt aru, miks on üks täiesti legaalne ja okei, teised aga mitte. Soovitaksin enne see endale selgeks teha.
          Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
            Aga miks langeda äärmusesse? See seadus ei ole ju äärmuslik? Pedofiilia on äärmuslik, sest see on kaitsetu lapse ärakasutamine, ehk siis ühiskonnavaenulik tegevus.
            See ei ole äärmus. Väärastunud on need mõlemad.

Kommentaar

Kes räägib siin Skandinaaviast eeskuju võtmisest? Euroopast on samasooliste inimeste kooselu riiklikult reguleeritud ka näiteks Hollandis, Saksamaal, UNgaris, Hispaanias, Portugalis, Sloveenias , Austrias jne. See, mis tee valib Eesti on täiesti Eesti enda teha. Kui me praegu vaidleks immigratsiooni teemadel, siis oleks mul hoopis teised argumendid, aga me ei tee seda, sest see ei ole päevakohane!
              Tra kas sa kasutad mõtlemiseks Neymari aju v, mina pole mingitel immigratsiooni teemadel vaielnud, ma tõin ühe näite mida sa ei suuda ära unustada

Kommentaar

See ei ole äärmus. Väärastunud on need mõlemad.
                Sa ju ise ütlesid:
                On ikka küll suhteliselt äärmus ja kurb kuulda, et sinu jaoks on homod väärastunud.

Kommentaar

Tra kas sa kasutad mõtlemiseks Neymari aju v, mina pole mingitel immigratsiooni teemadel vaielnud, ma tõin ühe näite mida sa ei suuda ära unustada
                  Vot sellise argumendi peale ei olegi midagi kosta...

Kommentaar

On ikka küll suhteliselt äärmus ja kurb kuulda, et sinu jaoks on homod väärastunud.
                    Mina küll kurb ei ole sellepärast.

Kommentaar

Mina küll kurb ei ole sellepärast.
                      Oleks väga veider kui sa oleks. Loodan, et sa ei pea kunagi silmitsi seisma faktiga, et keegi su headest tuttavatest või näiteks enda järeltulijad kunagi tulevad "kapist väljas", siis on mõtlemisainet kui palju.

Kommentaar

Kuulge poisid aga lõpetaks selle pulli ära ja kes iganes see mode siin teemas on võiks lisada teemasse küsitluse, kes on poolt ja kes on vastu. Siis saame teada mis on foorumi valdava enamuse arvamus ja paneme punkti ära.
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Kui seda Euroopalikku väärtushinnangut nii aluseks võtta, siis tark mees võtab omaks vaid selle osa, millest kasu tõuseb, mitte ülepeakaela kõik, mis on "euroopalik". Analüüsimatagi, kas seda on vaja ja kas sellest tõuseb kasu või kahju.

Kas see seadus on tegelikult ka meil hetkel nii põletava tähtsusega riiklik küsimus, et rahva enamuse arvamusest ülbelt üle sõites see vastu võtta tahetakse? Euroopa inimõiguste ja väärtuste hulka kuulub ka see, et iga inimene peab saama oma töö eest väärilist palka. Äkki tegeleks rohkem nende probleemidega, mis meid kõiki puudutavad (kaasa arvatud ka siis homod) kui nendega, mis vaid käputäiele suunatud on?

Milleks on vaja antud hetkel ühiskonnas sellist lõhet tekitada? Ega meil ju muid probleeme pole üldse, millega tegeleda. Ja kui kellegil on selline vajadus selle vastuvõtmise järele, siis rakendagu see valimiste ajal oma propagandavankri ette ja las siis valija teeb selle valiku.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Oleks väga veider kui sa oleks. Loodan, et sa ei pea kunagi silmitsi seisma faktiga, et keegi su headest tuttavatest või näiteks enda järeltulijad kunagi tulevad "kapist väljas", siis on mõtlemisainet kui palju.
                            Mina just loodaksin. Äkki hakkavad sellised inimesed asja natuke värskema pilguga nägema. Praegu on tunne, et paljud Felipe-taoliste vaadetega inimesed arvavad, et homoseksuaalsus on justkui mingisugune trend, moeasi või ühiskonna väärareng. (Vihje: ei ole)
                            Newton Heath 1878

Kommentaar

Aitab küll tänaseks meile vaidlemisest ma usun, oli tegelikult päris pull, siin õhtut huvitavamaks teha.

Sinul on asjast oma nägemus minul on oma, meil on lihtsalt erinevad maailmavaated. Sest ei muuda minu vaadet ei sina, ei tofoa oma võimsate argumentidega ega keegi teine. Samamoodi ega ka minu eesmärgiks pole kedagi panna oma mõtteid muutma, lihtsalt tore arvamust avaldada.

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
                                et paljud Felipe-taoliste vaadetega inimesed arvavad, et homoseksuaalsus on justkui mingisugune trend, moeasi või ühiskonna väärareng. (Vihje: ei ole)
                                Sinna poole on see asi liikumas kahjuks.

Kommentaar

Working...
                                X