Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kommentaar

Minul puudus üldse selles varajagamises otsene seisukoht. Küll tekkis see peale seda kui märkasin et sotsiaalmeedias on hakanud mingi 17 aastased tüdrukud ja vähe vanemad noormehed (kellel kummalisel kombel oli kaudne või otsene side reformaritega) mingeid KOOS huinjaasid igalepoole postitama ja sellega odavat populaarust koguma. Nagu ka jalgpallis ei salli ma mingit glooryhuntimist a tähelepanu otsimist läbi sjade millest inimesed ise ka aru ei saa, aga tuleb järgida sest nii on popp. Saage aru et mõni teie vähe väiksema IQ-ga sbõbrake vaatab teile vb ülesse ja vaatab et teie tahate pededele lapsi ja tänu selelle hakkab see ullike ka samamoodi mõtlema(või siis see 17 aastane tüdruk kellele Juhan tahab jubedalt muljet avaldada, isegi nii väga et topib ka mingi KOOS pildi ja promo ülesse). Saage aru et teil on vastutus ja te kui te õigesti ei käitu, siis sellel võivad olla väga koledad tagajärjed. Jätke oma ego kordki tahaplaanile ja tehke seda mis on ÕIGE!
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
        Minul puudus üldse selles varajagamises otsene seisukoht. Küll tekkis see peale seda kui märkasin et sotsiaalmeedias on hakanud mingi 17 aastased tüdrukud ja vähe vanemad noormehed (kellel kummalisel kombel oli kaudne või otsene side reformaritega) mingeid KOOS huinjaasid igalepoole postitama ja sellega odavat populaarust koguma. Nagu ka jalgpallis ei salli ma mingit glooryhuntimist a tähelepanu otsimist läbi sjade millest inimesed ise ka aru ei saa, aga tuleb järgida sest nii on popp. Saage aru et mõni teie vähe väiksema IQ-ga sbõbrake vaatab teile vb ülesse ja vaatab et teie tahate pededele lapsi ja tänu selelle hakkab see ullike ka samamoodi mõtlema(või siis see 17 aastane tüdruk kellele Juhan tahab jubedalt muljet avaldada, isegi nii väga et topib ka mingi KOOS pildi ja promo ülesse). Saage aru et teil on vastutus ja te kui te õigesti ei käitu, siis sellel võivad olla väga koledad tagajärjed. Jätke oma ego kordki tahaplaanile ja tehke seda mis on ÕIGE!
        Mina pole kusagil KOOS silti endale juurde pannud. Siin foorumis arutelu pidamine on selline tore ajaviide.

Kommentaar

Long live Latvia!
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Lätlased on ikka palju kurjemad. Keegi esmalt kapist välja ja siis seadus ka takkapihta. Meil oleks võind ka mingi minister kapist välja tulla.

Kommentaar

nojah kui keegi veel kahtles, siis nüüd on asi selge. Putin upitab Baltikumis homovärki, et siis kaasmaalasi selles käest päästma tulla varsti. jee.

Kommentaar

Pauksonil oli jälle õigus.

Reede esimesest tunnist, täpsemini siis alates kella 00.23, elame kuni laupäevani täiskuu mõju all. Et Kuu on Sõnnis, on teistest tähemärkidest enam väge täis Sõnnid ja nende vastasmärk Skorpion. Astroloog Edda Pauksoni sõnul on just täiskuu mõjud ühed tugevamad, mis inimestes seletamatut ärevust tekitavad, une viivad ja isu võtavad.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Fckk, sellepärast siis mul und polnudki täna öösel.
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  tagasi, hinga sügavalt ja
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

See homondus jääb sellise asjaga tahaplaanile, Euroopa kõige suurem probleem on ikkagi selline asi :

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                      Ah, miks peatuda, anname nekrofiilidele, zoofiilidele ja teistele vähemustele ka õiguse meedias suu puhtaks rääkida. Las kõik perverdid räägivad, meil on ju sõnavabadus. Niikaua kuni nad otseselt vahele pole jäänud, siis las räägivad ja lapsed loevad-kuulavad...

See ja sinu teised mõtteavaldused jätavad mulje, et sa oled Marsi elanik.

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                      Aga mulle ei meeldi ka paksud inimesed, karvased naised, kiilakad jne.
                      Oot-oot, mis sul PraSi või tema naise vastu on?!

Kommentaar

Ma küsiksin huvi pärast tolerantsetelt inimestelt, et kus on teie jaoks see piir, kust jookseb aktsepteeritav ja mitteaktsepteeritav? Ma vahel loen populaarseid meelelahutusportaale ja mulle tundub, et gayõiguste kõrval promotakse omajagu palju ka lastele vabaduse andmist soo valiku seisukohalt. Et kui mingi poiss tunnetab ennast tüdrukuna ja tahab kleite kanda, siis on see okei ja need, kellele see ei meeldi on harimatud lollpead. Ühesõnaga, kas te tunnetate, et mingist hetkest läheb asi siiski pisut naeruväärseks ja ebanormaalseks või on sellised asjad kõik heakskiitu väärivad?

Kommentaar

Algselt postitas Yattara Vaata postitust
                          Ma küsiksin huvi pärast tolerantsetelt inimestelt, et kus on teie jaoks see piir, kust jookseb aktsepteeritav ja mitteaktsepteeritav? Ma vahel loen populaarseid meelelahutusportaale ja mulle tundub, et gayõiguste kõrval promotakse omajagu palju ka lastele vabaduse andmist soo valiku seisukohalt. Et kui mingi poiss tunnetab ennast tüdrukuna ja tahab kleite kanda, siis on see okei ja need, kellele see ei meeldi on harimatud lollpead. Ühesõnaga, kas te tunnetate, et mingist hetkest läheb asi siiski pisut naeruväärseks ja ebanormaalseks või on sellised asjad kõik heakskiitu väärivad?
                          Üldiselt heast peast sellised soovid siiski ei avaldu, kuid riided on lõppkokkuvõttes lihtsalt riided. Lastel on ikka aeg-ajalt imelikke soove. Või tegelikult tahaks küsida kas mittetolerantsed keelavaksid tüdrukutel autodega ja poistel nukkudega mängimise?
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                            See ja sinu teised mõtteavaldused jätavad mulje, et sa oled Marsi elanik.
                            Ma võin Marsi elanik olla, aga see konkreetne avaldus oli vastuseks ühele teisele avaldusele, mille sa muidugi kopeerimata jätsid. Seega lihtlabane kontekstist välja rebimine.
                            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                              Või tegelikult tahaks küsida kas mittetolerantsed keelavaksid tüdrukutel autodega ja poistel nukkudega mängimise?
                              Lapsed on oma loomult uudishimulikud ja tahavad kõike avastada, proovida. See kui poiss mängib nukkudega ja/või tüdruk autodega, on iseenesest täiesti loomulik nähtus.

Ebanormaalne on aga kui sooneutraalsus saab diktatuurse propaganda- ja käitumisvormi nagu see on näiteks paljudes Rootsi lasteaedades.
                              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Kuni poisile sunniviisiliselt kleiti selga ei panda, on kõik ok.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X