Asi on nimelt selles, et pean sind ka lolliks, selles mõttes oleme viigis. Ma olen lihtsalt viisakas ja ei öelnud seda varem välja. Kuigi, loll pole vast päris õige sõna, aga olgu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusthea meelega elaks Sveitsis, kus kõik sellised küsimused pannakse rahvahääletusele.
Laias laastus Jeti88-ga nõus. Kohe kuidagi ei näe, et see oleks kuidagi moodi isegi top 10 prioriteediga küsimus hetkel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustNii üldises mõttes. Kas Eesti rahvas on nii tark, et "õigeid" otsuseid vastu võtta? Mina kahtlen selles sügavalt.
Laias laastus Jeti88-ga nõus. Kohe kuidagi ei näe, et see oleks kuidagi moodi isegi top 10 prioriteediga küsimus hetkel.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSee, et sind ei huvita see, kui su pojast kasvab pederast, ei tähenda et ülejäänud terveid eestlasi selline teema külmaks peaks jätma!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMa olen jah üsna lebo selles suhtes, et kõne all olev seadus on ilmselt sama suure osakaaluga mu tulevase poja seksuaalses orientatsiooni kujunemises kui kütuse aktsiis...FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitustÄkki keegi ikkagi selgitaks mulle, mida halba teeb kooseluseadus heterodele?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustNii üldises mõttes. Kas Eesti rahvas on nii tark, et "õigeid" otsuseid vastu võtta? Mina kahtlen selles sügavalt.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Pole absoluutselt Šveitsi, sealse rahva ning nende hääletustega kursis. Aga vaadates kuidas Tallinna teemadel aastalt aastasse käib igast väljundist keskerakonna maha tegemine aga jätkuvalt hääletused kotti panevad, tekib väike kahtlus küll. Aga ilmselt pole imestada. (kuidagi nagu meelde jäänud, et sotsiaaluuringu järgi vene keelt kõnelevaid inimesi Tlns nüüd 50%) Sama teema kipub olema reformiga, kõva laim käib aga võit tuleb siiski. Ja siis võibolla veidi kallutatud ja mitte nii väga üldist pilti kirjeldavad aga siiski suunda näitavad erinevad küsitlused ja sõnavõtud võtavad küll vahel peast kinni. Olen vahel seitsmeste selle päeva küsimuse peale sattunud ja no eks seal vastavad ka mingi kindel grupp inimesi aga vahel need vastused on ikka hämmastavad. Lisades juurde sotsiaalmeedias läbi käivad teemad ja sealsed arvamused (jällegi nõustun, et seal võtab sõna ainult kindel grupp inimesi ja üldkogumit ta ei kajasta) tahaks jälle käe vastu pead panna. Mulle (äärmiselt subjektiivne) on tõesti mulje jäänud, et eesti rahvas oskab ainult enda nina ette vaadata ja tahab ainult saada, ilma laiemat pildi kaalumata.
Vaadates kuidas erinevatest väljunditest jääb kõlama, et eesti rahvas tahab kõigile "head" (loe: tasuta haridus, lapsetoetused, palgatõusud jne jne). Siis mina kardaksin küll, et võttes kõik "head" otsused vastu võime lõpuks endale karuteene teha. Ehk selleks, et riik saaks rahvale maksta peaks riiki see raha tagasi ka tulema, tavaline väljamine-sissetulek. Kas aktsiisitõusud jms kulud võtaks rahvas vastu?
Eks tõsi on see, et sama teema juhtub ka riigikogu saadikutega, kus suudetakse ikka "pärleid" sinna saata ja suudetakse vahel ikka sellist jaburust genereerida, et isegi Mart Juur ja Peeter Oja oleksid vait.
/l'petan selle teemast mööda subjektiivse arvamuse edastamise nüüd. peace/
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustNagu eile saatest välja tuli ei saa heterod homode pärast lapsi.Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
-
Esiteks. Üksikisik õnneks ei saa otsustada ainuisikuliselt seaduste üle.
Teiseks. Kui antakse nn. otsedemokraatia võimalus, siis automaatselt suureneb elanikkonna ehk rahva enda vastutus riigis toimuva üle. Usutavasti suureneb siis ka valimisaktiivsus ja rahvas hakkab rohkem huvi tundma mis siin riigis toimub ja mis peaks olema tulevik, ehk siis loota on et siis ka neid nn. lambaid on siin vähem.
Kolmandaks. Sa ütled ju põhimõtteliselt ka ise, et meil otsustab riigis toimuva üle väike ring inimesi, keda siis on Riigikokku valitud. Ehk siis seadusandlik võim on eraldunud rahvast. Pahatihti võetakse vastu seadusi, mis rahva üldist poolehoidu ei oma. Minu arust see ei ole normaalne.
Neljandaks. Julgeks arvata, et poliitiline korruptsioon kaob sellega ära, sest puudub põhimõtteliselt võimalus omale sobilikke seadusi osta.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKuidas saaks üldse nii juhtuda, et rahvas teeb referendumil vale valiku? Rahva arvamus see õige ju ongi.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAga miks üldse valimisi korraldada kui rahvas, va reod, võivad valesti valida?
Democracy is the worst form of government, except for all the others.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar