Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See on ikka üsna naljakas, et paljud inimesed antud teemapüstitust maha teevad. Mina igatahes jälgin huviga ning ka hääl läks ühele 1.veerandfinaalpaari-osalisele. Huumorit peab ka ju lõppude lõpuks saama
See facebooki arutelu on päris ränk. Ma saan aru et meie kõige vingemad trollid suudavad sellist villast taguda, aga see seal peaks olema päris tõsine jutt?! Hirmuäratav! Tulevastele ja praegustele trollidele kohustuslik lugemismaterjal!
Hääled läksid kindlale võidunaisele - Purga
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
See on ikka üsna naljakas, et paljud inimesed antud teemapüstitust maha teevad. Mina igatahes jälgin huviga ning ka hääl läks ühele 1.veerandfinaalpaari-osalisele. Huumorit peab ka ju lõppude lõpuks saama
Ses suhtes, et lege teema ju.
Düüd on kaks aastat kasutaja, aga esimene postitus täna siin teemas.
Tahaks valida Yoko, aga kumab silme ette igaveseks talletunud pilt Liina lummavast ja lootusrikkast pilgust Tallinna bussijaamas haige Vahuri kõrval. Tahaks valida Liina, aga Yoko... (ei vaja selgitust).
Häbi sul olgu, mõnu.
Valisin ka Liina sealt paaris, aga tundub, et ta edasi ei saa. Järelikult edasises võistluses ilmselt pooldan Yokot. Kurb, mis teha.
Kommentaar