Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKui sind hakatakse igal pool kottima, suvalised vennad ähvardavad sind tänava peal ja lubavad peksa anda ja ära tappa kui sa ära ei lähe jne jne, siis hakkavad need murdumismomendid tekkima küll. Mind isiklikult mitte, vihkan kõike religiooniga seotut, aga olen päris kindel, et Vooglaiu sugused vennad radikaliseeruks suht lihtsalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKogu selle Süüria kammaijaa juures on kummaline, et U-17 MM Tšiilis olid nad esindatud ja mängisid üpris korralikku mängu. Sinna pääsemiseks pidid nad ilmselt Aasias küllaltki edukalt varem mängima.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMiks kummaline?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ka ei saa aru. Vastaste vanemad olid parasjagu pantvangis ja muu shit.
Süüria u-17 ja u-20 tiimid on viimase 10 aasta jooksul häid tulemusi näidanud, ning pealegi, süüria diasporaa ulatub maailmas kaugele, seega võib ka nii olla, et need jalgpallurid ei ole süürias sündinud, ega seal elanud. Näiteks eilses aasia kvalifikatsiooni kohtumises mängis Liibanoni eest neli Tšiili poissi.
Kommentaar
-
Lobjakas: Ma tsiteerin siin Prantsuse filosoofi Derridad, kes ütles ja ma parafraseerin: Euroopa on erinevus iseendaga. Mida ta mõtles selle all, lihtsas ja mõistetavas keeles: ühes positsioonis sul ei ole liikumist. Kaks positsiooni loovad sulle valikuvõimaluse aga valikuvõimalusest olulisem on eurooplase jaoks otsustamine. Otsustamisega kaasneb ka vastutamine, lihtsalt mehhaanilise teo eest ei saa inimene vastutada. Kui ta on otsustanud, siis ta saab ka vastutada ja see ongi euroopluse süda.
Tra, enam diibimaks ei anna minna. Aga ega Lobjaka tekstid polegi minusugustele mõeldud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKalifaadi eesmärk on 100% islamiriik, mis ulatuks Euroopast Aasiani. Selle eesmärgi täitmiseks on lihtsam moodus kasutada ära Euroopas elavad 40-50 miljonit moslemit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustLobjakas: Ma tsiteerin siin Prantsuse filosoofi Derridad, kes ütles ja ma parafraseerin: Euroopa on erinevus iseendaga. Mida ta mõtles selle all, lihtsas ja mõistetavas keeles: ühes positsioonis sul ei ole liikumist. Kaks positsiooni loovad sulle valikuvõimaluse aga valikuvõimalusest olulisem on eurooplase jaoks otsustamine. Otsustamisega kaasneb ka vastutamine, lihtsalt mehhaanilise teo eest ei saa inimene vastutada. Kui ta on otsustanud, siis ta saab ka vastutada ja see ongi euroopluse süda.
Tra, enam diibimaks ei anna minna. Aga ega Lobjaka tekstid polegi minusugustele mõeldud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustLobjakas: Ma tsiteerin siin Prantsuse filosoofi Derridad, kes ütles ja ma parafraseerin: Euroopa on erinevus iseendaga. Mida ta mõtles selle all, lihtsas ja mõistetavas keeles: ühes positsioonis sul ei ole liikumist. Kaks positsiooni loovad sulle valikuvõimaluse aga valikuvõimalusest olulisem on eurooplase jaoks otsustamine. Otsustamisega kaasneb ka vastutamine, lihtsalt mehhaanilise teo eest ei saa inimene vastutada. Kui ta on otsustanud, siis ta saab ka vastutada ja see ongi euroopluse süda.
Kommentaar
-
http://maailm.postimees.ee/3403105/r...ks-ajaks-vangi kuradima id a eurooplased. Ainult jama on neist. Kõik tuleks koju saada. Lisaks muule on ka vargad. Alles hiljuti mõrvas üks lätlane tüdruku InglismaalLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitusthttp://maailm.postimees.ee/3403105/r...ks-ajaks-vangi kuradima id a eurooplased. Ainult jama on neist. Kõik tuleks koju saada. Lisaks muule on ka vargad. Alles hiljuti mõrvas üks lätlane tüdruku Inglismaal
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitusthttp://www.patheos.com/blogs/friendl...metal-concert/
ilus näide hullust kristlasest - ei tea äkki peaks üldse kuhugi ebaterve huumori alla panema parem. Näitab ilmekalt kuidas maniakaalsus ei hooli usust..
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitusthttp://www.patheos.com/blogs/friendl...metal-concert/
ilus näide hullust kristlasest - ei tea äkki peaks üldse kuhugi ebaterve huumori alla panema parem. Näitab ilmekalt kuidas maniakaalsus ei hooli usust..Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar