Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kas sa arvad, et ISi tippjuhid kontrollivad kõike? Ehk nad võtavad vastutust paljuski suvaliste jobude tegevustele, et näidata enda võimu.
    Loomulikult võtavad nad vastutuse absoluutselt iga aktsiooni eest, mida mingi suvaline üksiküritaja ka on teinud. Selles samas videos on seda ka mainitud, see on suhtelist edukas PR ja jätab nendest hirmsama ja ohtlikuma mulje. Mis puudutab inimmasside juhtimist kaoses, siis selles on radikaalsed ISISe juhid kindlasti paremad kui euroopalikele väärtustele rõhuv vana maailm.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
      Kui sind hakatakse igal pool kottima, suvalised vennad ähvardavad sind tänava peal ja lubavad peksa anda ja ära tappa kui sa ära ei lähe jne jne, siis hakkavad need murdumismomendid tekkima küll. Mind isiklikult mitte, vihkan kõike religiooniga seotut, aga olen päris kindel, et Vooglaiu sugused vennad radikaliseeruks suht lihtsalt.
      Noh, ma LOODAN, et sama on moslemite puhul. Nad ei radikaliseeru, vaid hoiavad pigem üsna leebest läänekultuurist kinni.

Kommentaar

Kogu selle Süüria kammaijaa juures on kummaline, et U-17 MM Tšiilis olid nad esindatud ja mängisid üpris korralikku mängu. Sinna pääsemiseks pidid nad ilmselt Aasias küllaltki edukalt varem mängima.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Kogu selle Süüria kammaijaa juures on kummaline, et U-17 MM Tšiilis olid nad esindatud ja mängisid üpris korralikku mängu. Sinna pääsemiseks pidid nad ilmselt Aasias küllaltki edukalt varem mängima.
          Miks kummaline?

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
            Miks kummaline?
            Ma ka ei saa aru. Vastaste vanemad olid parasjagu pantvangis ja muu shit.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Ma ka ei saa aru. Vastaste vanemad olid parasjagu pantvangis ja muu shit.
              Suht raske ennustada kuidas sõda mõnele jalgpallurile mõjub, arvastavasti suht individuaalne värk, mõni mängib motiveeritumalt, mõni ei saa negatiivsetest mõtetest lahti (need pigem ei pääse koondissesse).

Süüria u-17 ja u-20 tiimid on viimase 10 aasta jooksul häid tulemusi näidanud, ning pealegi, süüria diasporaa ulatub maailmas kaugele, seega võib ka nii olla, et need jalgpallurid ei ole süürias sündinud, ega seal elanud. Näiteks eilses aasia kvalifikatsiooni kohtumises mängis Liibanoni eest neli Tšiili poissi.

Kommentaar

Lobjakas: Ma tsiteerin siin Prantsuse filosoofi Derridad, kes ütles ja ma parafraseerin: Euroopa on erinevus iseendaga. Mida ta mõtles selle all, lihtsas ja mõistetavas keeles: ühes positsioonis sul ei ole liikumist. Kaks positsiooni loovad sulle valikuvõimaluse aga valikuvõimalusest olulisem on eurooplase jaoks otsustamine. Otsustamisega kaasneb ka vastutamine, lihtsalt mehhaanilise teo eest ei saa inimene vastutada. Kui ta on otsustanud, siis ta saab ka vastutada ja see ongi euroopluse süda.

Tra, enam diibimaks ei anna minna. Aga ega Lobjaka tekstid polegi minusugustele mõeldud.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                  Kalifaadi eesmärk on 100% islamiriik, mis ulatuks Euroopast Aasiani. Selle eesmärgi täitmiseks on lihtsam moodus kasutada ära Euroopas elavad 40-50 miljonit moslemit.
                  Tubli on, seda enam ei taha nad oma territooriumidest ilma jääda ja tagasi rakukesteks laguneda. Ja see, et Kalfiaat on füüsiliselt olemas on oluline - see koondab moslemeid kokku väga tõsise jõuga.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                    Lobjakas: Ma tsiteerin siin Prantsuse filosoofi Derridad, kes ütles ja ma parafraseerin: Euroopa on erinevus iseendaga. Mida ta mõtles selle all, lihtsas ja mõistetavas keeles: ühes positsioonis sul ei ole liikumist. Kaks positsiooni loovad sulle valikuvõimaluse aga valikuvõimalusest olulisem on eurooplase jaoks otsustamine. Otsustamisega kaasneb ka vastutamine, lihtsalt mehhaanilise teo eest ei saa inimene vastutada. Kui ta on otsustanud, siis ta saab ka vastutada ja see ongi euroopluse süda.

Tra, enam diibimaks ei anna minna. Aga ega Lobjaka tekstid polegi minusugustele mõeldud.
                    Nagu Lobjakas ise ütleb, on ta juba üle 10 aasta arvamsuartikleid tootnud. Sisuliselt on vend üritanud igal aktuaalsel teemal selle aja jooksul sõna võtta ja mitte eriti veenvalt.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust

Ma ei ütle Lobjaka kohta mitte midagi. Joogu vähem veini, kuradi cunt.

Kommentaar

http://maailm.postimees.ee/3403105/r...ks-ajaks-vangi kuradima id a eurooplased. Ainult jama on neist. Kõik tuleks koju saada. Lisaks muule on ka vargad. Alles hiljuti mõrvas üks lätlane tüdruku Inglismaal
                        Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
                          http://maailm.postimees.ee/3403105/r...ks-ajaks-vangi kuradima id a eurooplased. Ainult jama on neist. Kõik tuleks koju saada. Lisaks muule on ka vargad. Alles hiljuti mõrvas üks lätlane tüdruku Inglismaal
                          Oota homset Ekspressi.

Kommentaar

ilus näide hullust kristlasest - ei tea äkki peaks üldse kuhugi ebaterve huumori alla panema parem. Näitab ilmekalt kuidas maniakaalsus ei hooli usust..

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
                              http://www.patheos.com/blogs/friendl...metal-concert/

ilus näide hullust kristlasest - ei tea äkki peaks üldse kuhugi ebaterve huumori alla panema parem. Näitab ilmekalt kuidas maniakaalsus ei hooli usust..
                              Oleks see siis olnud death metal. See on ju tegelikult punkrock. Lihtsalt nimi on imelik.

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
                                http://www.patheos.com/blogs/friendl...metal-concert/

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ncidents,_2015 tõepoolest, kuradi kristlased.
                                Algselt postitas Iceman
                                Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Working...
                                X