Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
Sesmõttes muidugi naljakas, et eestlased siiani mingit solidaarsustunnet Euroopa Liiduga kui sellisega ei tunne. Euroopa Liit ja eelkõige selle suurriigid on kümme aastat Eestisse raha pumbanud (taristu jne), et Eesti natukenegi Lääne-Euroopale lähemale jõuaks. Ning iga kord, kui sellel samal Lääne-Euroopal on mingi mure (ei mõtle immigrandiprobleemi vaid üleüldiselt), siis on eestlaste seisukoht "ah, mingu nad ka perse, vaadaku ise, kuidas saavad, pole meie probleem"Kommentaar
-
Kommentaar
-
Jah, loomulikult.
Aga kui Sa räägid minu nägemusest, mis oleks ju võinud tegelikult ka realiseeruda. Siis sellised üleeuroopalised (ja ka riiklikud) otsused tehakse ikkagi poliitringkondades.
Et oli ju tore hundidsöönud-lambadterved mõte. Mustal mullal oleks ikka valge mees ja äkki mõistaks ka kõblast käes hoida.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Kas ajakirjanikud ainult ironiseerida oskavadki? Fuck you, I am better than you?Ma just kuulsin eile uudist, et kõige rohkem illegaalseid piiriületajaid Soomes tulevad Eestist. Ehk inimesed, kes on seal mingi kuritöö teinud, aga sõidavad ikka kohale. Ma leian, et ka need inimesed peaks Soome lahte ületades põhja laskma, et siis nende laibad hulbiksid sinna randa, et põhjapoolsed intellektuaalid saaksid ilkuda.
Mingi aeg tagasi oli poleemika, et kuidas küll Postimees avaldas abituriendi küsitava arvamuse ja sisuliselt üritati temast teha inimrämps.
Mind huvitab, et mis õigusega näiteks Eskpressi peatoimetaja avaldab iroonilises, ilkuvas võtmes arvamuse? Sest ta võib? Sest nii on lahe? Sest teisitimõtlejad on rumalad?
Selle asemel võiks lahti kirjutada kes oleme meie, mis on meie oskused, kes on meie ümber, mis on nende oskused, kes ja mis põhjusel, tingimusel tahab siia tulla. Mida üks või teine käitumisviis endaga kaasa toob täna, homme ja 10-ne aasta pärast. Kuidas olemasolevaid, tekkivaid probleeme lahendada. Jne.
Praegu käitute nagu sitapead. Olete siis või?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Muidugi sitapead. Mina pole väga juhtkirjade sisusse sukeldunud ja üldiselt jätan ma need lugemata. Mis seal siis nüüd nii õudset seekord oli?Kas ajakirjanikud ainult ironiseerida oskavadki? Fuck you, I am better than you?
Mingi aeg tagasi oli poleemika, et kuidas küll Postimees avaldas abituriendi küsitava arvamuse ja sisuliselt üritati temast teha inimrämps.
Mind huvitab, et mis õigusega näiteks Eskpressi peatoimetaja avaldab iroonilises, ilkuvas võtmes arvamuse? Sest ta võib? Sest nii on lahe? Sest teisitimõtlejad on rumalad?
Selle asemel võiks lahti kirjutada kes oleme meie, mis on meie oskused, kes on meie ümber, mis on nende oskused, kes ja mis põhjusel, tingimusel tahab siia tulla. Mida üks või teine käitumisviis endaga kaasa toob täna, homme ja 10-ne aasta pärast. Kuidas olemasolevaid, tekkivaid probleeme lahendada. Jne.
Praegu käitute nagu sitapead. Olete siis või?Kommentaar
-
Mina ei ole ajakirjanik.
Aga mulle on tõsiselt vastu selline "mina olen parem kui teised" suhtumine, seda igal tasandil.
Kui nüüd sama retoorikaga vastu lajatatakse nagu "rahwuslased" argumentides kasutavad, siis on järsku probleem?
Tõsi, Tankleri juhtkiri mulle meeldis.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
vastan ajakirjanike eest, et nad on jah sitapead. Ainult irvitavad tööinimeste üle.Kas ajakirjanikud ainult ironiseerida oskavadki? Fuck you, I am better than you?
Praegu käitute nagu sitapead. Olete siis või?Kommentaar
-
Nagu näiteks? Mis puhul Eesti nad veel perse saatnud on?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mõtlen seda nii väiksemal tasemel a la
"Euroopa Liit pumpab raha Eesti põllumeestele - ok / Euroopa Liit paneb mingid kvoodid ette, trahvid ja värgid - "mingu nad ka perse, nahui Euroopal üldse öelda on, et mida me siin teeme"
kui ka sellist suuremat teemat a la
"Eesti võetakse Euroopa Liitu - ok / Võtaks äkki veel uusi riike vastu - mingu nad ka perse, nahui selliseid riike Euroopa Liitu vaja on"
või
"Euroopa Liit pumpab raha Eestisse - ok / Lõuna-Euroopa on majanduslikult perses, läheks abi vaja - minu nad ka perse, pole Eesti mure, tõmmaku nahui kui ei meeldi"Kommentaar
-
Huvitav, kui U-S-and-A paluks meil veitsa mehhiklasi, kes neil riiki ei mahu, sisse võtta, kas siis oleks üldsus sellega enamvähem nõus? Pigem vist oleks, sestnoh, sõdurid tulevad vajaduselt tulevikus appi ja värki.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja zaz pooltMina ei ole ajakirjanik.
Aga mulle on tõsiselt vastu selline "mina olen parem kui teised" suhtumine, seda igal tasandil.
Kui nüüd sama retoorikaga vastu lajatatakse nagu "rahwuslased" argumentides kasutavad, siis on järsku probleem?
Tõsi, Tankleri juhtkiri mulle meeldis.Samale tasemele laskumine pole saavutus, mis peaks uhkust tundma panema.Algselt postitanud kasutaja mcnamara pooltIroonia on parim ravim rumaluse vastu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar