Ma nõuan, et see foorum mind ka edaspidi Preisimaa ja Inglismaa kuningaks kutsuks!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSee Priidik Esimene ja eilne "ma hävitan teid kõiki" on samast kinnisest asutusest? Kui jah, siis ma muretseks siinsete kodanike asemel pigem sellepärast, et need saavad liiga vabalt vabakäigus olla, mitte kas 2+1 või 2+2.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul hakkab ka veidi nende aktiivsus muret tekitama. Selle eilse djüüdiga tegeleb vist politsei juba küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMillest te räägite? Mis ma maha maganud olen. Mis eilne dude?
Kommentaar
-
Lasin kiiresti silmadega üle Õhtulehe projektis osalejad, vähemalt midagigi on:
Õhtuleht andis kõigile riigikogu valimistel kandideerijatele võimaluse pöörduda segamatult valijate poole. 90 sekundit, poliitik ja kaamera vastamisi – keegi ei sega ja öelda saab täpselt seda, mis valimiste eel oluline. Kas närv peab vastu? Kellel lähevad sõnad sassi? Kelle jutus on iva? Kes võidab valija südame sekunditega?
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustNoh, Helme tahab muuta riigikohtunikud rahva poolt otsevalitavateks. Äkki muudaks selle loogika alusel muud tippspetsialistid ka rahva poolt otsevalitavateks - nt kirurgid või arstid üldse laiemalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustkamoon, pole mõtet ju leili minna, see enne valimisi õhkupaisatav hägu, millega hääli püüda. Kui ka EKRE kuidagi peaks valitsusse saama, siis tõmmatakse tuure üsna korralikult maha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, nagu Trump.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustwow, mind blown
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustmis Eesti 200 sellistele valijatele lubab?
"Pöörame enam tähelepanu vaimsete haiguste, sh sõltuvusprobleemide vähendamisele ühiskonnas, kaitstes eelkõige sellistes peredes kannatavaid lapsi. Abivajaduse korral on abi kiire ja asjakohane."
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustProgrammis on selline lause:
"Pöörame enam tähelepanu vaimsete haiguste, sh sõltuvusprobleemide vähendamisele ühiskonnas, kaitstes eelkõige sellistes peredes kannatavaid lapsi. Abivajaduse korral on abi kiire ja asjakohane."
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustProgrammis on selline lause:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar