Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
-
Kui sa seda kõike kirjutad, siis vast saad aru, et Lääs tüürib "vaherahu" poole - loodetavasti võetakse siis Ukraina Nato liikmeks.
E: ja sotsidel soovitan ikka veel lihtsalt ära minnasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitust
No ei tea, ei nõustu. Juhul kui Aga et pidada Ukrainat ennast põhisüüdlaseks musta stsenaariumi korral, kes võitleb ülekaalukalt suurema vastasega, tundub ikka räigelt ülekohtune.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Teeme orkidega kirjaliku diili ja loodame et nad sellest kinni peavad ja rohkem tüli ei nori....tundub usutav, ajalugu ka täiega toetab ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui sa seda kõike kirjutad, siis vast saad aru, et Lääs tüürib "vaherahu" poole - loodetavasti võetakse siis Ukraina Nato liikmeks.
E: ja sotsidel soovitan ikka veel lihtsalt ära minna“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
venelaste lähinaabrid ei saa sellest lähtuda kui asi puudutab enda julgeolekut. USA, Saksa ja veel 5 riiki ju blokeerisid Ukraina taotlust NATOsse.Ma loodan, et sellest saavad ikka enamus aru, et orkide armee törjumiseks aitab ainult jöud.
Pakun, et uue aasta keskpaigaks on sõjaline tegevus mingiteks aastateks vaiki.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Rahu vendadele. Siis üritati endast veel head muljet jätta, enam mitte. Seda idiootsem see "surume venelastega kätt et kõigil oleks tsill" jutt praegu on.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Sellest saab aru vast 10%.
Pakun, et uue aasta keskpaigaks on sõjaline tegevus mingiteks aastateks vaiki.
Ma arvan need diilid ei lähe läbi, ei sobi kummalegi poolele.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Trump surub mingi diili läbi ja tekib demilitariseeritud tsoon nagu ala Koreas ja Küprosel?
Ma arvan need diilid ei lähe läbi, ei sobi kummalegi poolele.
Krt, seda teab mida, kuid selge on, et USA siseriiklik segadus seab omad piirangud ning ennekõike on (kes iganes valitseb) kohustus enda rahva ees.
Muidugi võib ka see juhtuda, et USA tõmbub (ametlikult) tagasi (mitte ei tekita olukorda, kus lubab, kuid ei täida), mis hirmutab EUd tegutsema... võib olla see juba ka mõjub, sest Zelenskyy ütles, et abi on kasvanud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustVenemaal puudub tööstuslik - majanduslik baas, et NATO -ga tüli norida. Plus inimresurss. Pluss liitlased.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Trump vist polnud vastu sellele mõttele, et Ukraina Nato liikmeks võtta? Või nuh, ta arvas, et see on mõistlik soov, nõue UA poolt.
Krt, seda teab mida, kuid selge on, et USA siseriiklik segadus seab omad piirangud ning ennekõike on (kes iganes valitseb) kohustus enda rahva ees.
Muidugi võib ka see juhtuda, et USA tõmbub (ametlikult) tagasi (mitte ei tekita olukorda, kus lubab, kuid ei täida), mis hirmutab EUd tegutsema... võib olla see juba ka mõjub, sest Zelenskyy ütles, et abi on kasvanud.
Oletan küll, et kui USAst enam midagi ei tule, siis hakkab keegi Euroopast rohkem abi pakkuma. Igasuguseid võimalusi on. Orkid siblivad ka viimase vindi peal, nad on lihtsalt blufis head. Kiputakse miskipärast Ukrainlasi alahindama ja venelasi ülehindama. Venelaste eelrve on tegelikult väiksem kui New York´l ja kui vaadata tagasi tipptasemel teadlasi, leiutajad, inseneri jms. nõukogude liidus, siis need olidki enamjaolt Ukrainlased. Ehk siis kogu korruptsioonijutu körval on seal palju häid päid ja töökust“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Venemaa kogu majandus on sõjatööstuse jaoks tööle pandud. Nad hetkel toodavad laskemoona palju rohkem, kui meie seda suudame. Inimresurss on selline küsitav teema riigi puhul, kus inimesi ei loeta. Jah, see väheneb, kuid mitte piisavalt kiiresti. Sõda NATOga võib olla pikaaegse ajupesu tulemusena olla suurim motivaator (raha kõrval). Liitlased? Neid ka jagub, piisavalt. Iseasi, kui head nad on selles.
Janoh tõesti, kuna venemaa majandus, olemus ja üleüldine identiteet ongi aina rohkem militaarne ja välisvaenlase peal üles ehitatud, siis miks ei peaks arvama, et seda ei kavatsetaks mingi hetk praktikase panna.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Twitterist jäi silma selline graafik, et kui siinpool ookeani elav rahvas saaks USA presidenti valida, siis millised oleks erinevate riikide eelistused.
-e- Tundub, et ma ei oska enam pilti postitada, millegi pärast jääb jõle kribu. Igatahes ühes otsas on Harrise toetajad: Taani 96%, Soome ja Rootsi mõlemad 90% ning Holland 87%. Teises otsas on suurem poolehoid Trumpile: Venemaa 78%, Serbia 67%, Gruusia 66% ja Ungari 62%. Eesti jääb omadega joonisel üsna keskele, kus toetus 74% Harris ja 26% Trump.
Kui esinduslikud need valimid erinevates riikides on, siis jään vastuse võlgu, aga tundub, et mingit trendi tabab see küll.
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Venemaa kogu majandus on sõjatööstuse jaoks tööle pandud. Nad hetkel toodavad laskemoona palju rohkem, kui meie seda suudame. Inimresurss on selline küsitav teema riigi puhul, kus inimesi ei loeta. Jah, see väheneb, kuid mitte piisavalt kiiresti. Sõda NATOga võib olla pikaaegse ajupesu tulemusena olla suurim motivaator (raha kõrval). Liitlased? Neid ka jagub, piisavalt. Iseasi, kui head nad on selles.Lisatud failid
Kommentaar
-
Pigem on need õiged protsendid, mis tõenäoliselt on korrelatsioonis sellega, kus riigis pigem vahendatakse cnn, msnbc, abc, cbs, wapo, politico, nyt jne infot.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar