Algselt postitas vendetta
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSamas sa võid neid teisi konservatiive/Isamaad/Keskerakonda valida.
Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo kui sa 2024 veel Ekre't valid oled ikka kõndiv inimprügi
Kui keegi neegrit või homo prügiks kutsub siis on chill?
Et igasugu isemõtlejad ja muud valgustatud tegelased ette kujutama ei hakkaks, siis olgu mainitud, et ma pole kunagi EKRE-t valinud ja pole vähimatki kavatsust seda tulevikus teha.
Põhiseadus
§ 12. Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.
Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ma olen aus - peale EKRE lagunemist ja Martini aina rohkem filtrita Russia Today/Venemaa pressiteenistuse uudiste edastamist peaks nad olema lõplikult surnud. Ja kui sa ikka valid neid kui reaalseid alternatiive "peavoolule/Brüsselile" siis sa oledki prügi. Samas sa võid neid teisi konservatiive/Isamaad/Keskerakonda valida.
Kommentaar
-
Vaatasin täna twitteris ringi ja tuleb välja, et eestlased teavad, et Trump on vägistamises süüdimõistetud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mulle jäid mingid päevad silma, kus pool twitterit oli pöördes, et seekordne vaid "60 miljonit" häält Harrisele tõestab ära, et eelmised valimised olid raudselt pettus. Ja kuna nüüd oli piisavalt pro-Trump inimesi seiramas, siis ei saanud demokraadid enam "petta". Muidugi jooniste joonistamise tuhinas ei antud endale aru, et veel pole kõik hääled loetud. Ent tundub, et kuna see teooria enam ei lenda, siis on võetud osariikide erisused ja voter ID-d ette.
Kommentaar
-
Klassika. Üks inimene teeb tähelepaneku, kaks arutlevad ja tuhat korda ja veel annavad arutut kuuma ning sellest saab siis "tõde". Ja. Õigus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
mis jaur siin käib... ikka õppind ei ole. süvariik tegi oma otsused ära wefi foorumil (see foorum vähemasti veel töötab normaalselt nah.. mitte nagu see sokkernet)
sakslased müüsid oma buttcoinid poole odavamalt maha ja nüüd milei unt donny hakkavad neid kokku ostma + joe teeskles ka, et ta on retarded ja tegelt ikka ei ole vist. winning
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustMulle jäid mingid päevad silma, kus pool twitterit oli pöördes, et seekordne vaid "60 miljonit" häält Harrisele tõestab ära, et eelmised valimised olid raudselt pettus. Ja kuna nüüd oli piisavalt pro-Trump inimesi seiramas, siis ei saanud demokraadid enam "petta". Muidugi jooniste joonistamise tuhinas ei antud endale aru, et veel pole kõik hääled loetud. Ent tundub, et kuna see teooria enam ei lenda, siis on võetud osariikide erisused ja voter ID-d ette.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Vahi tolerantset liberasti!
Kui keegi neegrit või homo prügiks kutsub siis on chill?
Et igasugu isemõtlejad ja muud valgustatud tegelased ette kujutama ei hakkaks, siis olgu mainitud, et ma pole kunagi EKRE-t valinud ja pole vähimatki kavatsust seda tulevikus teha.
Kui EKRE-l oli mingi 5% kunagi ammu, siis neid prügiks kutsujaid oli omajagu. Ühel hetkel saadi aru vist isegi, et päris nii ühiskonda lõhestama ei peaks. Aga see oli siis kui % oli 30.
Nüüd vist back to basics ja suuremad arbuusid kaenla alla valitud.
Seda, kas retoorika mõistlik või kas enda väidetavatele väärtustele kohane, endalt aga ei küsita . Classic.
Ei saa salata, et ka ise mingi hetk kunagi sotsidele hääle andnud. Aga andku elu mulle jalaga munadesse kui kunagi uuesti. Ja justnimelt sellepärast, et see va inimlikkus, mida arvavad endis olevat, kulmineerub reaalsuses JuriM, Läänemetsade, VooteleP-de ja helenduste retoorikaga, kus kasutatud vahendite ja väljendite osas stiilis Jürgen Ligi oleks ammu ülesse poodud.
Ebanormaalne suhtumine ja ise ollakse uhked ka veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Hetkeseisuga on Harrisel hääli kokku loetud u 71,3 ja Trumpil 74,8 miljonit. 2008 oli Obama 69,5 ja McCain 60, 2004 Kerry 59 ja Bush 62, 2000 Al Gore 51 ja Bush 50,5.
Aga tahaks küsida, et mis seal vahet on palju Californias demokraatidele lõpuks hääli kokku loetakse. Kui osariigi pooled on käes, siis edasi ju suva. Üldisel populaarsusel õnneks/kahjuks pole USA-s erilist tähtsust.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust
+1.
Kui EKRE-l oli mingi 5% kunagi ammu, siis neid prügiks kutsujaid oli omajagu. Ühel hetkel saadi aru vist isegi, et päris nii ühiskonda lõhestama ei peaks. Aga see oli siis kui % oli 30.
Nüüd vist back to basics ja suuremad arbuusid kaenla alla valitud.
Seda, kas retoorika mõistlik või kas enda väidetavatele väärtustele kohane, endalt aga ei küsita . Classic.
Ei saa salata, et ka ise mingi hetk kunagi sotsidele hääle andnud. Aga andku elu mulle jalaga munadesse kui kunagi uuesti. Ja justnimelt sellepärast, et see va inimlikkus, mida arvavad endis olevat, kulmineerub reaalsuses JuriM, Läänemetsade, VooteleP-de ja helenduste retoorikaga, kus kasutatud vahendite ja väljendite osas stiilis Jürgen Ligi oleks ammu ülesse poodud.
Ebanormaalne suhtumine ja ise ollakse uhked ka veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitust
Aitäh, et joonise siia ilmestamiseks tõid. Mulle meeldib see võte, et tornid algavad 50 milku pealt, rõhutab eriti mõnusalt kohe seda covidi aja erilisust. Jääb tunne lausa nagu demokraardid oleks poolega juurde keevitanud. Kahju, et joonis varasemast kui 2012 ei hakka, oleks see kollane jooneke vähe lõbusama kujuga, ent paraku see kõik muudaks pointi, mida tõestada üritatakse hulga hapramaks.
Tahad laiemat? Palun. 10 milli vahet Baideniga. Kuhu nad kõik kadusid?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kuhu kõik Res Publica valijad kadusid?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar