320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Mu arust USA lubatust 10%-ne abi on/oli üsna kõnekas.
    Bideni tiimis nöuandjad samasugused Kremli mõjuagendid nagu Scholzi omas. B.Johnson ju ütles, et Scholzi tiim soovitas temaga vesteldes Ukrainlastel parem üldse mitte vastu hakata, nii pidi kõigile parem olema. Möjuagendid, kasulikud idioodid, niisama tohlakad....vahet pole. Kreml on head tööd teinud möjusfääri laiendamisel lääneriikides, sellest ka enesekindlus nii tuimalt tegutseda.
    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Kui sa seda kõike kirjutad, siis vast saad aru, et Lääs tüürib "vaherahu" poole - loodetavasti võetakse siis Ukraina Nato liikmeks.

E: ja sotsidel soovitan ikka veel lihtsalt ära minna
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

No ei tea, ei nõustu. Juhul kui Aga et pidada Ukrainat ennast põhisüüdlaseks musta stsenaariumi korral, kes võitleb ülekaalukalt suurema vastasega, tundub ikka räigelt ülekohtune.
        igaks juhuks mainin, et tsiteerisin ka seda osa ("Aga ka Lääne pasiivsele pihkutagumisele ja tühjale mulliajamisele") mõttega

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust

Teeme orkidega kirjaliku diili ja loodame et nad sellest kinni peavad ja rohkem tüli ei nori....tundub usutav, ajalugu ka täiega toetab ju
          nad ei oska ladina tähti lugeda

Kommentaar

Kui sa seda kõike kirjutad, siis vast saad aru, et Lääs tüürib "vaherahu" poole - loodetavasti võetakse siis Ukraina Nato liikmeks.

E: ja sotsidel soovitan ikka veel lihtsalt ära minna
            venelaste lähinaabrid ei saa sellest lähtuda kui asi puudutab enda julgeolekut. USA, Saksa ja veel 5 riiki ju blokeerisid Ukraina taotlust NATOsse.Ma loodan, et sellest saavad ikka enamus aru, et orkide armee törjumiseks aitab ainult jöud.

Kommentaar

venelaste lähinaabrid ei saa sellest lähtuda kui asi puudutab enda julgeolekut. USA, Saksa ja veel 5 riiki ju blokeerisid Ukraina taotlust NATOsse.Ma loodan, et sellest saavad ikka enamus aru, et orkide armee törjumiseks aitab ainult jöud.
              Sellest saab aru vast 10%.

Pakun, et uue aasta keskpaigaks on sõjaline tegevus mingiteks aastateks vaiki.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Rahu vendadele. Siis üritati endast veel head muljet jätta, enam mitte. Seda idiootsem see "surume venelastega kätt et kõigil oleks tsill" jutt praegu on.
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.

Kommentaar

Sellest saab aru vast 10%.

Pakun, et uue aasta keskpaigaks on sõjaline tegevus mingiteks aastateks vaiki.
                  Trump surub mingi diili läbi ja tekib demilitariseeritud tsoon nagu ala Koreas ja Küprosel?

Ma arvan need diilid ei lähe läbi, ei sobi kummalegi poolele.

Kommentaar

Trump surub mingi diili läbi ja tekib demilitariseeritud tsoon nagu ala Koreas ja Küprosel?

Ma arvan need diilid ei lähe läbi, ei sobi kummalegi poolele.

Trump vist polnud vastu sellele mõttele, et Ukraina Nato liikmeks võtta? Või nuh, ta arvas, et see on mõistlik soov, nõue UA poolt.

Krt, seda teab mida, kuid selge on, et USA siseriiklik segadus seab omad piirangud ning ennekõike on (kes iganes valitseb) kohustus enda rahva ees.

Muidugi võib ka see juhtuda, et USA tõmbub (ametlikult) tagasi (mitte ei tekita olukorda, kus lubab, kuid ei täida), mis hirmutab EUd tegutsema... võib olla see juba ka mõjub, sest Zelenskyy ütles, et abi on kasvanud.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
                      Venemaal puudub tööstuslik - majanduslik baas, et NATO -ga tüli norida. Plus inimresurss. Pluss liitlased.
                      Venemaa kogu majandus on sõjatööstuse jaoks tööle pandud. Nad hetkel toodavad laskemoona palju rohkem, kui meie seda suudame. Inimresurss on selline küsitav teema riigi puhul, kus inimesi ei loeta. Jah, see väheneb, kuid mitte piisavalt kiiresti. Sõda NATOga võib olla pikaaegse ajupesu tulemusena olla suurim motivaator (raha kõrval). Liitlased? Neid ka jagub, piisavalt. Iseasi, kui head nad on selles.​
                      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Trump vist polnud vastu sellele mõttele, et Ukraina Nato liikmeks võtta? Või nuh, ta arvas, et see on mõistlik soov, nõue UA poolt.

Krt, seda teab mida, kuid selge on, et USA siseriiklik segadus seab omad piirangud ning ennekõike on (kes iganes valitseb) kohustus enda rahva ees.

Muidugi võib ka see juhtuda, et USA tõmbub (ametlikult) tagasi (mitte ei tekita olukorda, kus lubab, kuid ei täida), mis hirmutab EUd tegutsema... võib olla see juba ka mõjub, sest Zelenskyy ütles, et abi on kasvanud.
                        USAl on praegu ainukordne võimalus tegelikult odavate vahenditega näidata, et nad suudavad oma väärtuseid kaitsta, aga nad mängivad kogu oma kredibiilsuse maha, mis on debiilsus. Kui tuhat korda järjest oma võimekas liitlases pettuma pead, siis tuleb möelda alternatiividele. See on lihtsalt alalhoiu instinkt. USAkaid ei usaldatagi enam, juba korduvalt nuga selga löönud Ukraina jutu järgi. Ukraina kasvatab üsna hoogsalt ka ise militaarset võimekust, sest teised ei viitsi neid ju aidata. Tuumarelva vöivad ka üsna kiirelt uuesti välja arendada, siis ei loe enam näpuviibutus Washingtonist või Berliinist, sest nemad mängisid oma kaardid juba maha. Jutt oli vist mõnest aastast. Ukrainal on lihtsalt selg vastu seina. Ja ma ei usu, et ka ala Poola vaataks niisama pealt, kui orkide armee Lvivi marsiks. Ida Saksamaa teeks muidugi ise väravad lahti neile, kui "vabastajad" jälle saabuksid.

Oletan küll, et kui USAst enam midagi ei tule, siis hakkab keegi Euroopast rohkem abi pakkuma. Igasuguseid võimalusi on. Orkid siblivad ka viimase vindi peal, nad on lihtsalt blufis head. Kiputakse miskipärast Ukrainlasi alahindama ja venelasi ülehindama. Venelaste eelrve on tegelikult väiksem kui New York´l ja kui vaadata tagasi tipptasemel teadlasi, leiutajad, inseneri jms. nõukogude liidus, siis need olidki enamjaolt Ukrainlased. Ehk siis kogu korruptsioonijutu körval on seal palju häid päid ja töökust

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust

Venemaa kogu majandus on sõjatööstuse jaoks tööle pandud. Nad hetkel toodavad laskemoona palju rohkem, kui meie seda suudame. Inimresurss on selline küsitav teema riigi puhul, kus inimesi ei loeta. Jah, see väheneb, kuid mitte piisavalt kiiresti. Sõda NATOga võib olla pikaaegse ajupesu tulemusena olla suurim motivaator (raha kõrval). Liitlased? Neid ka jagub, piisavalt. Iseasi, kui head nad on selles.​
                          Kui ekspertide hinnangut kokku võtta, siis mulle tundub ka, et praegu venelased testivadki NATO piire iga päev. Et kindel olla selles, et kui lõpuks väike reid NATO piiridesse teha, umbes nagu moslemid Iisraelis tegid, et siis NATO oleks peata kana. Poliitiliselt. Ei suudaks piisavalt kiirelt reageerida, lööks kartma ja üksteist süüdistama.

Janoh tõesti, kuna venemaa majandus, olemus ja üleüldine identiteet ongi aina rohkem militaarne ja välisvaenlase peal üles ehitatud, siis miks ei peaks arvama, et seda ei kavatsetaks mingi hetk praktikase panna.

Kommentaar

Twitterist jäi silma selline graafik, et kui siinpool ookeani elav rahvas saaks USA presidenti valida, siis millised oleks erinevate riikide eelistused.

-e- Tundub, et ma ei oska enam pilti postitada, millegi pärast jääb jõle kribu. Igatahes ühes otsas on Harrise toetajad: Taani 96%, Soome ja Rootsi mõlemad 90% ning Holland 87%. Teises otsas on suurem poolehoid Trumpile: Venemaa 78%, Serbia 67%, Gruusia 66% ja Ungari 62%. Eesti jääb omadega joonisel üsna keskele, kus toetus 74% Harris ja 26% Trump.

Kui esinduslikud need valimid erinevates riikides on, siis jään vastuse võlgu, aga tundub, et mingit trendi tabab see küll.

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust

Võib-olla lihtsalt väike huvitav infokild siia, et hetkel hinnatakse, et umbes pool Venemaa suurtükimoonast tuleb Põhja-Koreast (ehk siis umbes 25 miljonilise rahvaga P-Korea suudab üksi toota rohkem kui miljon mürsku aastas, meil on siin kindlasti ruumi tootmisvõimsuste kasvatamiseks).​
                            Lisatud failid

Kommentaar

Pigem on need õiged protsendid, mis tõenäoliselt on korrelatsioonis sellega, kus riigis pigem vahendatakse cnn, msnbc, abc, cbs, wapo, politico, nyt jne infot.

Kommentaar

Samas see legendaarne Selzer Poll näitas väga väga kindlat Harrise võitu - mis ajalooliselt on täpne olnud, aga hetkel on see olukord nii nagu on. Ükskõik kuidas läheb, kõige hullem variant oleks tõsine segadus ja potentsiaalne vägivald/ kellegi sekkumine*

Kommentaar

Working...
                                X