Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Teiseks, miks ei või sellel olla sisulisi põhjendusi, miks demokraatide valija jättis välja tulemata? Küllap on ka mõni inimene, kes on ka erakondlikku eelistust vahetanud, kuigi neid ilmselt väga märkimisväärne hulk pole. Sa isegi postitasid mõni lehekülg tagasi oma arvamuse sellest, et miks demokraatide kampaania ei lennanud.
Kolmandaks, miks on olukord vaid või just siis kahtlane, kui demokraadid toetust kaotavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Hea küll. Kui Eestis on ka valimisaktiivsus kõikunud kohati 10 prossa raames, siis antud juhul on graafik küll hirmus, kuid kui vaadata, et nullpunktiks on 55 milli, siis erinevus on valimisaktiivsuse protsendis sisuliselt paar-kolm (74+81 vs. 76+72?)? Ehk kui nö. poliitiline soo saadi korra valima, siis pärast nelja aastat enda sitta juhtimist see soo enam ei tulnud valima.
Mis iganes idee letti visata, siis kindlasti on see tõene - iseasi, mil määral.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Nunuh. Kui sul ikkagi päris mitmes osariigis pole vaja isikut tõendavat dokumenti (ebareaalne), siis... ma meite maaga siin võrdlust ei tooks.
Mis iganes idee letti visata, siis kindlasti on see tõene - iseasi, mil määral.
Kommentaar
-
Mul selle valimispettuse osas üks suur küsimus. Et kuidas see nii, et demokraadid said retsilt valimisi võltsida, kui võimul oli vabariiklane, aga kui nad ise võimule said, siis enam niimoodi ei suutnud? Ja nii kaks korda järjest.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Kuule, mul promill piisavalt suur, et liialt süveneda ei viitsi. Ja sotse ka ei vali, eks ole. Aga Läänemetsa ja Vootele P. sotsid ei ole ju ometi Eesti ajaloo vasakpoolseimad sotsid? Või on? Mul nagu on selle ajaga kerge mäluauk, sest ma polnud Eestis ega kaine, aga 2019 valimiste eel oli ju võrreldes praegusega sotside platvorm ikka sigawoke?
Aga mu mõte oli pigem käitumises. Ei ole refid olnud kunagi nii ülbed kui nad olid KK ajal ja ei ole sotsid ka olnud kui nad nüüd Läänemetsade ja VootelePä-de ajastul. Lihtsalt enda tunnetus. Erinevalt reformaritest on seda sotsidele keerulisem nö andestada. Sektorist tulenevalt mingid nurgad andsin nö andeks ka minevikus, aga hetkel sotsid ei suuda sama sektori eest seista, tegelevad asendustegevuste ja twitteri virtuaalsete blowkarite tasemel eesmärgistatusega.
Kommentaar
-
Mul selle valimispettuse osas üks suur küsimus. Et kuidas see nii, et demokraadid said retsilt valimisi võltsida, kui võimul oli vabariiklane, aga kui nad ise võimule said, siis enam niimoodi ei suutnud? Ja nii kaks korda järjest.
Igaks juhuks toonitan veel, et elemente on palju ja raske on öelda ühe või teise ja kolmanda osakaalu (millepärast Biden, Harris, Clinton, Trump said nii ja naa palju hääli). Siinkohal ei tohiks ka unustada suurte gruppidega manipuleerimist peavoolu meedia abil (mis sel aastal oli päris kõnekas). Näiteks, suure tõenäosusega surnuks Hunter Bideni läpaka teema 51 julgeolukuteenistuja kinnitusega, et see on bläma ja Trump sego (mis kindlasti jättis ta nii mõnestki häälest ja võib olla ka võidust ilma). Suuresti tänu Muski twitteri ostule me teame, et see ikkagi oli Hunteri läpakas ja... mis te arvate, mitu inimest 51-st kaotas töö? Null. Mitu 51-st kaotas oma julgeoluku infole ligipääsu? Null.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
We want to emphasize that we do not know if the emails, provided to the New York Post by President Trump's personal attorney Rudy Giuliani, are genuine or not and that we do not have evidence of Russian involvement—just that our experience makes us deeply suspicious that the Russian government played a significant role in this case.
Kommentaar
-
mis jaurate neid detaile...suures pildis vöitis eelmine kord Biden, seekord Trump. Jah koroona möjutas jne, jah tehakse köik et oma partei saaks vöidu jne, jah on mingil tasandil natuke tasandil pettust nagu ikka, võibolla oli eelmine kord ka väheke rohkem, aga mitte selliselt et kuskil keegi 10-15 miljonit häält tuimalt enda kasuks völtsis.
Hea uudis on see, et pussutaja Jake Sullivan vahetatakse välja palju möistlikuma tüübi vastu kes on palju konkreetsema hoiakuga venelaste suhtes. Lubas nende energia nulli sanktsioneerida ja Ukrainale vajalikku relvastust anda. Ja eelmine kord ka - Ukrainale vajalikud Javelinid jne Kiievi kaitsmiseks, 400 Wagnerit Süürias kasti ilma värisemata nagu J.Sullivan, seda tegi siiski Trumpi administratsioon, mis oli Obama jaoks too much.
Mind pole ka mötet retakaks pidada, selliist juttu Trumpi kohta räägivad K.Kaljulaid, I.Kannik ja I.Raag, kellel pädevus Trumpi välispoliitikat ja selle möjust meie piirkonna julgeolekule objektiivselt hinnata, mitte ei lähtu oma hate-love ideoloogilisest hoiakust“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Hetkel on maru vara veel hinnata milline see Trumpi administratsiooni poliitika saab olema jah esimesed nimed kerkivad, aga paigas pole veel midagi.
Mis puudutab valimisi, siis praeguseks on vist isegi kõige Hardcore Demokraadid nõustunud, et nad kukkusid läbi ja peavad ole poliitika ümber vaatama. Liiga palju segaseid ja keerulisi sõnumeid mis enamustel kohale ei jõudnud. Lisaks ka ilmselt nõrgad valikud isikkoosseisus ja esindajate seas.
Nüüd neil vaja teha tööd kellega edasi minna ja kuidas oma poliitika kujundada nii, et need kes pole nende kindlad valijad ka mõistaks nende sõnumeid.
Lisaks, juba praegu selgunud, et siiski hakkavad mingid inimesed aru saama, et ega see Onu Donald kuskilt neid raha jõgesid ja pudru mägesid ei suuda tekitada. Kes googeldab mida need tollitariifide tekitamine tegelikult tähendab ja mõistavad, et tegelikult ei ole hetkel neil mingit meeletut tööpuudust ja meeletu väljasaatmine tekitaks pigem tööjõu puudust.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustÄra uhhuuta jälle....näita parem millise googeldamisega sinna jöudsid, et illegaalne immigratsioon on net positive
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Et selle eest pidid töö kaotama või?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustLisaks, juba praegu selgunud, et siiski hakkavad mingid inimesed aru saama, et ega see Onu Donald kuskilt neid raha jõgesid ja pudru mägesid ei suuda tekitada. Kes googeldab mida need tollitariifide tekitamine tegelikult tähendab ja mõistavad, et tegelikult ei ole hetkel neil mingit meeletut tööpuudust ja meeletu väljasaatmine tekitaks pigem tööjõu puudust.
Kui tööd on, siis pole ju raske endale paberid saada ja siis ei pea illegaalide peale raha kulutama?
Ja googeldada võivad kõik ja veel ja kõike ja veel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar