Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Alustuseks võiks olla brutaalselt aus EU osas ja siis teistega möliseda. Nuh, pole vaja teistele nähvata, kui enda tagahoovis käis/b bisneks venkudega ja suurim innovatsioon on seadused, reeglid ja trahvid.
    Minu arust suurim kühvel hammasrataste vahel on see, et läänel pole ühist arusaama vene ohust ja valmidust sellele otsustavalt reageerida. Mingi hetk justkui saadakse sõnad õigesti ritta ja tuleb ka positiivseid samme, ent väga tilkhaaval ja kogu aeg peab midagi uut juhtuma.

Kruvisid pingutama hakata, siis põrkub pidevalt väidetega, et "me pole ju omavahel (konventsionaalses) sõjas", "ka II MS eel ja ajal toimus vaenupoolte vahel (vähemalt mingil määral) biznes", "meil pole mõtet rohkem pingutada, kui teised kaasa ei tule (kannatame vaid ise)" ja "kes vahe kinni maksab" jne, lisaks siis vene propa allaneelamisele. Ning siis käibki nurkade pehmemaks lihvimine, et enda mugavust liigselt mitte ära anda. Poliitikud tahavad saada tagasivalitud, ärimehed ei taha raha kaotada, valijad ei taha näha, et midagi on kallim ja vabadusi piiratakse. Ilmselt halb näide, aga covidit tajuti palju suurema vahetu ohuna ning sellest ka palju jõulisem ja kiirem reageering.

Ehk siis igati päri, et Euroopa peab endale otsa vaatama ja asjadega tegelema, aga see vähemalt minu silmis ei vabanda kuidagi ka USA-d välja (+ nähvamine pole ühesuunaline tegevus ning ka argumendid seal taga pole alati minu arust sama tugevad).

Kommentaar

Working...
    X