320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMul ei ole oma kaotatud eurodest kahju. Age see, et mu ema, kes töötab koolis, lasteaias, + mingid koorid + laulukonkursid + eriprojektid + linnavolikogu (ok see pole eriline koormus, aga siiski), kaotab rahas sellepärast, et ta viitsib mitme koha peal rabada ja teha 10+ tunniseid tööpäevi on megaperses. Ja asi ei ole niiväga kaotatud rahas vaid põhimõttes, kuidas näkku nussitakse.
Aga mis puutub uude valitsusse, siis ma väga ei usu, et mingeid aktsiise alandatakse või asju tagasi pööratakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMa aktsiisipoliitikast ei hakka rääkimagi, eesmärki see ei saavutanud ja pigem lihtsalt viis nii otseselt kui kaudselt raha kas riigist välja või jättis eeldatava tuluta.
Kommentaar
-
Aga ega see REF-i valitsuse moodustamine nii kerge pole ühtigi. Isamaa kipub vägagi EKRE moodi minema. Kui peaks päevakorrale tulema piirileping, siis ma väga kahtleks näiteks Raivo E. Tamme ja Üllar Saaremäe toetuses selle ratifitseerimiseks. Lisaks pensionisammaste probleemid jne.
Kui heatahtlik Ratas peaks minema Tallinna linnapeaks (või europarlamenti, kui sinna pääseb), siis ei tasu Keskilt toetust loota olulistel hääletustel, nagu REF näiteks selle migratsiooni lepingu puhul näiteks tegi.
Loodetavasti jääb Kesk kindlaks mingit sorti astmelise tulumaksu osas. Tasuta bussisõidu peaks muidugi kaotama, sest nende paikade valijad, kus see kehtib, ei toetanud keski. Tähendab, pole vaja.
Mis selle koolide eestindamisse puutub, siis saab näha, millal vähemalt lasteaiad eesti keelseteks saavad. 27 aastat on mindud (enamasti ilma keskita), aga õpetajaid unustati välja õpetada.
Kommentaar
-
Võib-olla midagi sellist. Aga olen nõus, et saab tõlgendada.
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust90ndatel polnud eliitkoole, kuhu vaesed sisse ei saanud, nüüd aga on.
Kommentaar
-
mis me ikka vaidleme nende maksude teemal, nagu näha on inimestel lihtsalt erinevad arusaamad ühiskonnast ja maksudest ning neid ei muuda, saabki ainult "kakelda".
aga minu 10 senti selle peale et hiljemalt 10 aasta pärast, teeme siis ümmarguse aastanumbri, 2030. aastaks on meil nii astmeline tulumaks kui ka varamaksudCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99siit tuleb see "valu", et ei näe emotsiooni ja taustsüsteemi (sest asjad toimuvad pikema ajalise viitega) taga. natuke naiivne ja imelik arvata, et lorenzo (sõltumata sellest, et sots) üks ühele arvab nii ning veel naiivsem ja imelikum on siis selle üksiku vähe loomingulisema sõnakasutuse, mis edastatud siiski mõtte esitamiseks (mis peamiselt kandis siiski ideed, et vaesemal osal ühiskonnast on keerukam saada eliitkooli) ümber omistada vähe konkreetsemaid seisukohti.
p.s. mitte, et ma ise ei eksiks selle vastu. kindlasti eksin, eriti siis kui emotsionaalsem, aga see oli ehk hea hetk praegu kus sellele sõbralikult tähelepanu juhtida.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustaga minu 10 senti selle peale et hiljemalt 10 aasta pärast, teeme siis ümmarguse aastanumbri, 2030. aastaks on meil nii astmeline tulumaks kui ka varamaksud
Aga ok, mina ise poliitilise vaate peale leili minna ei viitsi. Lorenzo arusaam sai juba eelnevalt selgeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAga ega see REF-i valitsuse moodustamine nii kerge pole ühtigi. Isamaa kipub vägagi EKRE moodi minema.
Seni võimul olnud, reformi vastu mässu tõstnud koalitsioonil on häälte arv vähenenud alla vajaliku.
Nii et kes tahab valimiste võitja koalitsioonist välja jätta (nagu vanasti kesk-i) , peab diili tegema mitte enam 'ekre moodi erakonna', vaid ekre endaga - eriti Keskerakonna puhul ei tundu see tõenäolineGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNii on. Küll aga jäävad vajalikud muudatused haridussüsteemis tegemata.
Aga ok, mina ise poliitilise vaate peale leili minna ei viitsi. Lorenzo arusaam sai juba eelnevalt selgeks.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma loodan tõesti et see 250 milli pannakse pigem haridusse kui et jõukate tasku. tunnistan, minu puhul kõige vastuolulisem Reformi lubadus, mis ei lahenda mitte ühtegi põletavat probleemi ühiskonnas, pigem tekitab probleemi juurde
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma loodan tõesti et see 250 milli pannakse pigem haridusse kui et jõukate tasku. tunnistan, minu puhul kõige vastuolulisem Reformi lubadus, mis ei lahenda mitte ühtegi põletavat probleemi ühiskonnas, pigem tekitab probleemi juurde
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaa üle neist jõukatest. Ma vaatasin just, et Tallinnas pakutakse kuhugi kuradi Kalamajja kahetoalist korterit üüriga 590 eurot. Kui sul on "jõukas", kes teenib mingi 2000 eurot, siis palju tal reaalselt nagu päris eluks jääb? Ehk see on nii fullretard, et kui saab veidi üle keskmise palka, siis on kohe jõukas.
ok, 2000 ei ole jõukas, kuigi Eesti mõistes keskklass. aga miks me näiteks 5000 eurot teenivale peame selle 100 eurot kinkima?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustTead, mul ei oleks su ideedega probleemi, kui sa järjepidevalt ei tembeldaks jõukaks inimesi, kes "valmis" riikidega võrreldes saavad miinimumpalka. Igasugused uuringud väidavad, et inimese "õnnetunne" ei kasva väga oluliselt alates ~5k kuupalgast. Hakkame astmeid asetama alates sealt ja varamaksu panema tõelisele luksusele, mitte elukohale ja tööautole ja oleks kõik fine. Aga mingit 1.8k palka saavale inimesele enamvähem toime tulevale inimesele öelda, et kle rikkur, hakka parmude viinaraha kinni maksma, vot see tekitab just klassiviha, mitte mingit sidusust.
Kui panna astmed madalamale, samas rohkem kui 3 astet ja % oleks mõistlik, siis ei tekiks ka 1800 eurot teenivale tunnet et oleks jubedalt karistatud.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar