320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Ära nüüd survesta inimest.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust
    No kurja! Mul reaalne probleem, et enam paraku ei mahu autosse mugavalt ära naine, kaks last, koer, kärud ja muu värk.
    äkki oleks aeg uus naine võtta?

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Siin ümbruskonnas on palju riike, kes väga ootavad paljulapselisi peresi. Õiglustunne seal on selline, et lisaks riigile ka firmad teevad palju suurperedele soodustusi, töökohad pakuvad paindlikke graafikuid, et peresid toetada jne nad ei näe, nagu Riisalo ütleb, et on vaja ühiskonnas õiglustunne taastada. Kui last tahta pole mõtet Kaja pärast küll tegemata jätta, vaid tuleb see arvesse võtta ja aru saada, et nüüd on samasoo harrastajad tähtsamad, kui lapsed

Leave a comment:

• plastic
    replied
    No kurja! Mul reaalne probleem, et enam paraku ei mahu autosse mugavalt ära naine, kaks last, koer, kärud ja muu värk. Natukene suuremat kodu oleks ka vaja! Helir juba timmis kõik ära ja oleks jäänud ainult töö tegemise vaev ja rõõm.

Aga sellisele riigile ja tuulelipuna tegutsevale valitsusele minu pere kolmandat last küll ei sünnita!

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    sama mõte. lisaks käib sõna "õiglane" ohtlikult palju läbi:

https://www.err.ee/1608944987/kaja-k...-ebapopulaarne
    Signe Riisalo kaitseb lasteraha kärpimist: meil tuleb taastada ühiskonnas õiglustunne

Leave a comment:

Working...
X