320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustNo kurja! Mul reaalne probleem, et enam paraku ei mahu autosse mugavalt ära naine, kaks last, koer, kärud ja muu värk.
Leave a comment:
-
Siin ümbruskonnas on palju riike, kes väga ootavad paljulapselisi peresi. Õiglustunne seal on selline, et lisaks riigile ka firmad teevad palju suurperedele soodustusi, töökohad pakuvad paindlikke graafikuid, et peresid toetada jne nad ei näe, nagu Riisalo ütleb, et on vaja ühiskonnas õiglustunne taastada. Kui last tahta pole mõtet Kaja pärast küll tegemata jätta, vaid tuleb see arvesse võtta ja aru saada, et nüüd on samasoo harrastajad tähtsamad, kui lapsed
- Likes 1
Leave a comment:
-
No kurja! Mul reaalne probleem, et enam paraku ei mahu autosse mugavalt ära naine, kaks last, koer, kärud ja muu värk. Natukene suuremat kodu oleks ka vaja! Helir juba timmis kõik ära ja oleks jäänud ainult töö tegemise vaev ja rõõm.
Aga sellisele riigile ja tuulelipuna tegutsevale valitsusele minu pere kolmandat last küll ei sünnita!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustsama mõte. lisaks käib sõna "õiglane" ohtlikult palju läbi:
https://www.err.ee/1608944987/kaja-k...-ebapopulaarne
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: