Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmul ei ole kontot. mis oddse muidu pakuksite, et RE pole koalitsioonis?
Et Ref välja jääb- ei oska nii öelda. pakun, et miskit 5-8 vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustOk, ma enne mõtlesin, et kas Ref-Kesk vs. miski muu.
Et Ref välja jääb- ei oska nii öelda. pakun, et miskit 5-8 vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma ei viitsi üheks korraks kontot teha krt. uurin, kas kellelgi on. 8 peal võtaks mingi sotiku-paari eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitusthaa. maxpanus ilmselt 10
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustKes reaalselt olid suurimad häälemagnetid? Jah preili Brüssel sai 20 kopikatega, aga mõtlen protsentuaalselt, ehk valimisringkonna valijate arv, pluss hääled.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustOi näe, mis ma leidsin: https://www.betsafe.ee/et/spordiennu...?event=2882383
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustmillest selline enesekindlus? Enamus reffide meeldejäävamaid lubadusi oli ju reversida KE tehtud asjad, rääkimata aastatepikkusest vastuolust. Emb-kumb laseb oma valijad üksjagu sel juhul üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo esiteks kuna, Isamaa ja Sotsid mõlemad on muutuste lävel ja lähiajalugu näitab, et sellised parteid pole usaldusväärsed. Lisaks, kuna mul on veidi teadmisi Reformi siseelust, siis tundus loogiline, et Keskerakond suudetakse piisavalt pehmeks rääkida, et koostööst võiks asja saada. Lisaks kaks suurt ja võrdlemisi stabiilset erakonda tagab ehk ka täitsa adekvaatse koalitsiooni, kes ei lase end väga segada igasugustest Ekre retoorikast.
kiirelt järve.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMa armastan sind ka
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustRõve liberaal, kes avaldab igas teemas armastust...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar