Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma ütlesin, et ma arvan, et 5-8 vahel.Algselt postitanud kasutaja plastic'99 pooltära väga kaua viivita, ma varsti enam nii häid oddse ei paku! kui keegi tahab, või selle 100 vs 800 privaatselt ka ära võtta.
Jah - 1.1
Ei - 6Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
oh, thx, done!Oi näe, mis ma leidsin: https://www.betsafe.ee/et/spordiennu...?event=2882383Kommentaar
-
No esiteks kuna, Isamaa ja Sotsid mõlemad on muutuste lävel ja lähiajalugu näitab, et sellised parteid pole usaldusväärsed. Lisaks, kuna mul on veidi teadmisi Reformi siseelust, siis tundus loogiline, et Keskerakond suudetakse piisavalt pehmeks rääkida, et koostööst võiks asja saada. Lisaks kaks suurt ja võrdlemisi stabiilset erakonda tagab ehk ka täitsa adekvaatse koalitsiooni, kes ei lase end väga segada igasugustest Ekre retoorikast.Kommentaar
-
ˇNo esiteks kuna, Isamaa ja Sotsid mõlemad on muutuste lävel ja lähiajalugu näitab, et sellised parteid pole usaldusväärsed. Lisaks, kuna mul on veidi teadmisi Reformi siseelust, siis tundus loogiline, et Keskerakond suudetakse piisavalt pehmeks rääkida, et koostööst võiks asja saada. Lisaks kaks suurt ja võrdlemisi stabiilset erakonda tagab ehk ka täitsa adekvaatse koalitsiooni, kes ei lase end väga segada igasugustest Ekre retoorikast.
kiirelt järve.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hourKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar