Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKa tulemuste hilinemises pole süüdi TTV, vaid erinevad asjaolud, vahel nii, vahel naa, üldiselt ma ei vaevuks selgitama.
Kaljulaidi ei võetudki kinni, et Vladimir Kulikovi vastu vahetada?
Kommentaar
-
Antizeniidid, hobofoobid. Mina olengi lõvi. Jop küll. Terve poliitmaailm-meedia on horoskoop.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustÜldiselt ma muidugi olengi vana, aga TTV-d ei tasu selles süüdistada. Ka tulemuste hilinemises pole süüdi TTV, vaid erinevad asjaolud, vahel nii, vahel naa, üldiselt ma ei vaevuks selgitama.
Ükskõik mis teemas.
Teatud teemades saad isegi hakkama aga vutiga seonduvas...🤥🤥🤥🤥FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustSu suurim miinus ongi, et sa ei vaevu selgitama vaid kukud õigustama.
Ükskõik mis teemas.
Teatud teemades saad isegi hakkama aga vutiga seonduvas...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://ekspress.delfi.ee/teateid_el...hTsXZcDhb1K5rQ ratas on võimas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://ekspress.delfi.ee/teateid_el...hTsXZcDhb1K5rQ ratas on võimas.
Vana Kallas pani kõige täpsema haagi, et kesk pole meid kunagi sallinud, nagu ka meie neid. Kõige selle taustal meedial valada krokodillipisaraid, et miks Kesk Refiga koostööle ei läinud, on kummastav.
Agent, anna oma poliitikaosakonnale eesotsas Poomiga teada, et kesk ja reform pole kunagi sõbrad olnud, valgustagu poliitikat parem sellest aspestist.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEristab neid vaid see, et Ratas on ametis, kus võiks, aga ei peaks ilmtingimata täpsemalt vastama.
Alguses, tunnistan, oli see ümmargune jutt meelelahutuslik. Mida aeg edasi, seda rohkem tabasin ma end mõtlemast, et see ei ole tegelikult üldse naljakas. Hoopis ohtlik tendents on.
See ei tohiks tegelikult olla okei, et riigi peaminister ei suuda või ei taha (mõlemad on üsna halvad variandid) vastata sisuliselt ühelegi meedia küsimusele normaalselt ja asjakohaselt. Meedia, teatavasti, peaks täitma teatavat kontrollifunktsiooni meie armsate valitsejate üle.
Üldiselt võib enne iga Ratase poliitilise avalduse avamist juba oodata, et seal leiduksid kindlasti järgmised sõnad (asjakohane näiteks joomismängude puhul): seisukoht, põhimõtted, sidusus, siiras, ei ole vastuvõetav jmt.
Nüüdsete valimiste ajal lisandus hittväljendina "punased jooned". Kui räägitakse Ühtse Venemaaga koostööleppest, siis on raudkindel ja aegumatu tabamus "raugema" (mis ajast lepingud või koostöölepped muide raugevad?). Keegi tragi hakkaja võiks Ratase poliitilistele avaldustele ausalt öeldes tekstianalüüsi teha.
Aga nagu öeldud - oli naljakas, nüüd on juba veidi kõhe ja paneb küsima, et kus see piir jookseb?Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustEem, how you figure?
/../
Aga nagu öeldud - oli naljakas, nüüd on juba veidi kõhe ja paneb küsima, et kus see piir jookseb?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustEem, how you figure?
Alguses, tunnistan, oli see ümmargune jutt meelelahutuslik. Mida aeg edasi, seda rohkem tabasin ma end mõtlemast, et see ei ole tegelikult üldse naljakas. Hoopis ohtlik tendents on.
See ei tohiks tegelikult olla okei, et riigi peaminister ei suuda või ei taha (mõlemad on üsna halvad variandid) vastata sisuliselt ühelegi meedia küsimusele normaalselt ja asjakohaselt. Meedia, teatavasti, peaks täitma teatavat kontrollifunktsiooni meie armsate valitsejate üle.
Üldiselt võib enne iga Ratase poliitilise avalduse avamist juba oodata, et seal leiduksid kindlasti järgmised sõnad (asjakohane näiteks joomismängude puhul): seisukoht, põhimõtted, sidusus, siiras, ei ole vastuvõetav jmt.
Nüüdsete valimiste ajal lisandus hittväljendina "punased jooned". Kui räägitakse Ühtse Venemaaga koostööleppest, siis on raudkindel ja aegumatu tabamus "raugema" (mis ajast lepingud või koostöölepped muide raugevad?). Keegi tragi hakkaja võiks Ratase poliitilistele avaldustele ausalt öeldes tekstianalüüsi teha.
Aga nagu öeldud - oli naljakas, nüüd on juba veidi kõhe ja paneb küsima, et kus see piir jookseb?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustKloun.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar