Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Ma saan aru, et teemaks on piirikaubandus ja soomlased.
See eestlaste tarbimise määratlemine on alati olnud küsitav nii ehk naa.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMulle on alati tundunud veidi masohhistlik sõita Lätti alksi pärast, kui sa just piiriääres täpselt ei ela. Isegi Tartust ei viitsiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustet enne hääletati KE+Isamaa+SDE vastu ja nüüd pannakse ühe valuga EKREIKE vastu edasi?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustteadusrahastuse keiss palju riilim ja haardim imo
Kommentaar
-
Valitsus hoiab pensionid maksuvabad, kuid erakorraline pensionitõus jääb ootama vabatahtlikku teist sammast.
«Teise samba vabatahtlikuks muutumisega suureneks panustamine esimesse sambasse, millest saab suure tõenäosusega üks kate pensionite tõstmiseks,» ütles Ratas.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEtteplaneerimine tasemel lasteaed.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSee veits "halvem" https://novaator.err.ee/946539/reps-...e-vahendamised
Alles oli kui ta kutsekoolide õpilastel vaiba jalge alt tõmbas: tembeldades neid teisejärgulisteks ja tehes kõik, et selle paberiga enam edasi liikuda poleks võimalik. Nüüd siis jõudis aeg kätte, et kõrgharidus ja teadus põhja lasta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar