Algselt postitas hofnar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustminu meelest ei jäta viisakat muljet see minister kes räägib uhkelt kuidas tema juures töötab keegi mustalt.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustNoh, viinaraha eest on ilmselt kõigil keegi midagi teinud, aga lapsikult kukkus välja jah.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNüüd on siis selge, miks Urmar siin antud perekonda usinalt toetanud ja vahel paariks-kolmeks päevaks täitsa toruks tõmmanud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNüüd on siis selge, miks Urmar siin antud perekonda usinalt toetanud ja vahel paariks-kolmeks päevaks täitsa toruks tõmmanud on.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKaja kallas on ideaalne juht refile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIlma norimata ja ausalt, siis miks Kaja Kallas on refile ideaalne juht? Ma lihtsalt mõtlen ja mõtlen ning aru ei saa, et mis ta nii ideaalseks teeb? Ei väida, et ta kohe sitt on, aga on tal ju siiski ka vajakajäämisi kasvõi alustades läbirääkimiste ja sidemete loomisega (teiste erakondade vahel) jms.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIlma norimata ja ausalt, siis miks Kaja Kallas on refile ideaalne juht? Ma lihtsalt mõtlen ja mõtlen ning aru ei saa, et mis ta nii ideaalseks teeb? Ei väida, et ta kohe sitt on, aga on tal ju siiski ka vajakajäämisi kasvõi alustades läbirääkimiste ja sidemete loomisega (teiste erakondade vahel) jms.Amorim <3
Kommentaar
-
Riigikogu rahvastikukriisi lahendamise probleemkomisjon on juba mõnda aega arutanud alkoholiga seotud probleeme Eestis. Välja on käidud mõned mõtted alkoholi müügi uutest piirangutest, sealhulgas mõte lubada alkoholi müüki alates 21 eluaastast ning alkoholi müügiaja piiramist.
Kui probleemkomisjon rahvastikukriisi lahendamiseks... ei taha ise väga probleemiga tegeleda.
Kommentaar
-
Kaitseministeerium ei ole näidanud midagi meile! Nad ütlevad, et kõik on riigisaladus. Üks riigisaladus, mida mina olen kuulnud, on see, et Kellavere radar lihtsalt ei tööta. Aga minge ja saage kätte see riigisaladus
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustRatas võiks varsti veel ühe juhtimisotsuse vastu võtta ning tagasi astuda - kui valitsus on tsirkus kuubis, siis ilmselgelt ei saa peaminister selle juhtimisega hakkama.
Kommentaar
-
päris korralik - https://www.err.ee/1009852/vta-proov...eeriabakterist
huvitav mis lamemaateooria alla kuuluval rühmitusel nimega "me usume matit" selle peale ütlevad?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustpäris korralik - https://www.err.ee/1009852/vta-proov...eeriabakterist
huvitav mis lamemaateooria alla kuuluval rühmitusel nimega "me usume matit" selle peale ütlevad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar