Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
ega ma ei mõelnudki, et ma enam nii ei arva, maailm oleks minu arvates kindlasti parem paik nii.Algselt postitas plastic'99ma küll arvan, et maailm oleks parem paik kui EKRE valijaid ei oleks...
Ainukene põhjus miks äärmusliberaalid on ohtlikud ühiskonnale on see, et tänu liigsele idiootsusele tekib ekre suguste osside pealetõus.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
Nojah, nii ei saagi su küsimusele ju vastata, kui sa kohe juba ette tead, et tegu siiski ei ole mõistusega inimestega.
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustNojah, asi võib ilmselt selles ka olla, et ühe jaoks mõistusega inimene pole seda teise jaoks vms.
Kommentaar
-
Mu point oli pigem see, et kui ma oleks ekre fänn, siis enamus teistest ekre fännidest minu luulu järgi ehk kuuluksidki sinna kolmandasse gruppi. Samas kui mina kõrvalt seda juttu kuulaks oleksin teisel arvamusel, et see tõde jääb siin kuhugi vahele ma arvan, et erinevad inimesed erinev arusaam. Täiesti vabalt võib sul olla selliseid tuttavaid. Ma lihtsalt ei tahaks üldse uskuda su juttu, sest siiamaani pole ühtegi sellist kohanud.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustNojah, nii ei saagi su küsimusele ju vastata, kui sa kohe juba ette tead, et tegu siiski ei ole mõistusega inimestega.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
https://www.youtube.com/watch?v=mx-2...Xd-Wqzh9R2Eo98 Mees on nii hull, et isegi EKRE ei tahtnud teda erakonda.
Kommentaar
-
Saad sellest aru? Te ei saa sellest aru!Algselt postitas JuriM Vaata postitustTänu Mõnule sai mingi tegelane jälle tasuta vaatamisi
Kommentaar
-
Ma sönastan natuke paremini - kas sa julgeksid öelda, et Eesti peamised meediakanalid pole grammigi ühegi erakonna poole kaldu?Algselt postitas Martin Vaata postitustVäga äge, kuid mida sa sellega öelda tahad? Et parem-vasak skaalat pole Eesti erakondade kujunemise tõttu seetõttu maailmas olemas?
Kuulujuttudeks nimetasin neid allikaid seetõttu, et polnud alustatud ei kriminaalmenetlust ega uurimist. Isiklikult arvan ka, et tõenäolisemalt on jutud töesed, aga kuna tegemist väga karmi süüdistusega avaliku elu tegelase suunas, oleks ennatlik enne uurimist suuri väiteid teha. Arvesse vötaks selle juhtumi puhul ka seda, et pole esimene kord EKRE teemalisest negatiivsest juhtumist nädal aega järjest jaurata. Nt. Krossi naise juhtum, kus väidetavalt ekrelased teda stroomi rannas kividega loopisid vöi mingi postiljoniga jaurav kaabakas öismäel, kelle ainus seos EKREga oligi vist loosung särgil. Kummalgi pmst seost ei leitud, aga ketrati pikalt ja klikid muudkui tulid.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustväita, et Kuusik võeti maha valede ja kuulujuttudega, on täielik full retard.
üleeelmistel valimistel andsin hääle näiteks sotsidele. Hetkel oleks see ilmselt üks viimaseid valikuid. Mittehääletanute hulk oli muideks suurem, kui valimiste vöitnud reformi häältesaak, niiet isegi kui kellegi jutt meenutab sulle mingi erakonna valija oma, ei tähenda see automaatselt, et see isik selle erakonna valija on. vöi üldse valija.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMinu jaoks on parajalt müstiline, et siin foorumis on kaalasid päris mitu, aga mitte keegi neist "pole EKRE valija, aga...".
Kui inimese kogu argumentatsioon põhineb uutest uudistest, siis on küll väga keeruline mõista, kelle valija ta siis on.
Teiseks: Uutest uudistest kuulsin siit foorumist reaalselt esimest korda. Samasugune parteimeedia nagu Kesknädalgi, kodulehel esimese lausena kirjas. Arvata, et näiteks reformierakond ei kasuta meediat oma ideede läbi viimiseks on ka natuke naiivne.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Miks sa mind paljastasidAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://www.youtube.com/watch?v=mx-2...Xd-Wqzh9R2Eo98 Mees on nii hull, et isegi EKRE ei tahtnud teda erakonda.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Kas sa oled mõnes meediakanalis töötanud ka või niisama lahmid? Jah, igal ajakirjanikul kui persoonil on maailmavaade. Aga Eestis on ainult 1 ajaleht, kes juhtkirjas enne valimisi kutsub otsesõnu üles kedagi valima. Ja see on Äripäev, mida vist eriti ei loeta niikuinii?Algselt postitas kaala Vaata postitustMa sönastan natuke paremini - kas sa julgeksid öelda, et Eesti peamised meediakanalid pole grammigi ühegi erakonna poole kaldu?
Kommentaar
-
Objektiivsel ajakirjandusel ei ole ajakirjaniku isikliku maailmavaatega suurt midagi pistmist.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustIgal ajakirjanikul kui persoonil on maailmavaade
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
No kohe tundus, et tegu on staažika räppariga.
Muuseas, tegu on teeneka jooksjaga, omaaegse Eesti noorteklassi tipptasemega. Ehk siis Pullerits seda ei maini, mida jooksmine sinuga teha võib.
Kommentaar
-
Üldiselt Eesti ajalehtede toimetuses teevad ühed ja samad inimesed nii uudiseid kui ka arvamuslugusid. Ning ma väidangi sulle, et uudised on täiesti objektiivsed, kallutamata ning faktidel põhinevad. Arvamuslood on muidugi inimese maailmavaate poole kallutatud ja nii peabki olema.Algselt postitas kaala Vaata postitustObjektiivsel ajakirjandusel ei ole ajakirjaniku isikliku maailmavaatega suurt midagi pistmist.
https://en.wikipedia.org/wiki/Journalistic_objectivity
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar