Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Pakun sulle ise. ma ütlen, et 30.11 on võimul sama koosseis, 30 euri vahele. sobib?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustbump!“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
ei soovi 1-1 oddsidega ning 30 eurise beti pärast ma siia ka küsima oddse ei tuleksAlgselt postitas kaala Vaata postitustPakun sulle ise. ma ütlen, et 30.11 on võimul sama koosseis, 30 euri vahele. sobib?
Kommentaar
-
Ma ei usu, et Betsafest liiga palju parema pakkumise saad hetkel.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustei soovi 1-1 oddsidega ning 30 eurise beti pärast ma siia ka küsima oddse ei tuleks
Kommentaar
-
kui te sellele betile liiga palju paremaid oddse ei teeks, siis seda enam panustaksAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei usu, et Betsafest liiga palju parema pakkumise saad hetkel.
Kommentaar
-
paku oma variant!Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustei soovi 1-1 oddsidega ning 30 eurise beti pärast ma siia ka küsima oddse ei tuleks“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
31.12 kuupäevaks ja ma olen nõus vastu võtma.Algselt postitas kaala Vaata postitustPakun sulle ise. ma ütlen, et 30.11 on võimul sama koosseis, 30 euri vahele. sobib?
Kommentaar
-
tavai. 30.11, 30 euri ja usalduse peale. diil?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaaks, võtaks.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
oled nöus, aga ütled ei ning oma varianti välja ei paku. Jutumees.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi...“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Sorri, mul tõesti kvadriljon kuupmeetrit tööd. Ei viitsi ausalt tegeleda sellega. Eelmine kord oli vaba aega.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkui te sellele betile liiga palju paremaid oddse ei teeks, siis seda enam panustaks
Ma ise arvan, et koef oleks miskit 1.5 - laguneb enne 31.12 ja 2.45 - ei lagune vms.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar