Algselt postitas Fc.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
See on tegelikult huvitav käik. Suht kindel on see, et Rakvere EKRE pidi seda kooskõlastama põhi kollidega. Ja siit edasi lähebki põnevaks. Maailmavaated ja nii s.t. nende põhimõtted, mille otsas on karjutud viimased aastad, lendasid otse potist alla.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.
laias plaanis Eesti poliitilises retoorikas ju ei midagi uut -
aastakümneid riigis ja Tallinna linnas pidevas teravas vastasseisus olnud Ref ja Kesk tegid samal ajal Tartus jm rahulikult koostööd ja olid koalitsioonikaaslasedGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHenn Põlluaas täna kõnepuldis: "Tsiteerides Lennart Merit: "Ei saa mängida kabet, tehes vahepeal kabekäike.""
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMiks ühest Põlluaasa intervjuust on delfis 4 eraldi uudist? Iga päva (või paari) tagant uus..
Täna delfi esilehel 3 uut uudist Põlluaasaga. Neist 1 mingi Kiisleri arvamus.
Kas ma olen midagi maha maganud või miks see Põlluaas niipalju pilti saab viimased päevad? Täiesti aus küsimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTäna delfi esilehel 3 uut uudist Põlluaasaga. Neist 1 mingi Kiisleri arvamus.
Kas ma olen midagi maha maganud või miks see Põlluaas niipalju pilti saab viimased päevad? Täiesti aus küsimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTäna delfi esilehel 3 uut uudist Põlluaasaga. Neist 1 mingi Kiisleri arvamus.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar