Navalnõi mürgitati korralikult ära. Mees on väidetavalt koomas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNavalnõi mürgitati korralikult ära. Mees on väidetavalt koomas.
Kommentaar
-
Vaadates vägivalla õigustamise kasvu, siis tekib küsimus, et kas Krõõt suri asjata?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustPutin võttis Valgevene sündmustest õppust ja hakkas vist korda majja lööma, enne kui hilja.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitusthttps://scontent-hel2-1.xx.fbcdn.net...3b&oe=5F69333C
Ei saa öelda et president pole maine parandamiseks midat teindWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Ma olen sügavalt pettunud. Oleme me siis joodik-rahvas või pole?
Igast üritused ja ristlõige nagu korjatakse kokku, kuid kaadrisse mahub heal juhul Erki Nool.
Kallutatud õud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitusthttps://scontent-hel2-1.xx.fbcdn.net...3b&oe=5F69333C
Ei saa öelda et president pole maine parandamiseks midat teind
Kommentaar
-
It's a thin line between love and hate
Mu arust on tähelepanuväärsem see, kui vähe saab tähelepanud tema n.ö TikToki-postitus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVarro astub tuppa, näeb homo ja mõtleb "Mida see homo küll minust arvab?"
Kaks homot seksivad.
Ühel heliseb telefon.
"Vabanda, ma ei saa rääkida, mul on Paul Keres."When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar