Algselt postitas nonoh
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas allars Vaata postitustSamas sellist valitsust, kus sisuliselt kolm ministrit praktiliselt poole aastase perioodi vahel vahetatakse või tuleks välja vahetada, pole minu teada olnud. Jano tegelikult peaks ka vana Helme ammu ministrikohalt läinud olema. Ehk sellist valitsust, mis nii lühikese aja jooksul just isikute tõttu ainult skandaalidega silma paistab, ilmselt pole olnud.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuhu see Kaala kihlveopakkumine nüüd jäigi?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Mäletan kuidas hoidis toolist kinni Taavikene, kui teda maha võeti. Venitas viimseni, lootes et äkki ikka ei lähe umbusaldus läbi. Mäletan ka seda, kui "kiiresti" lahkus ametist valge kampsuni mees. Ei ole siin ilmas midagi uut. Vaid Ansip lahkus vabatahtlikult, aga mitte sellepärast, et sai aru, et ei vea välja, terendas lihtsalt europalk.
Aga Ratas on siiski nii geniaalne, et nüüd kahtleb juba reform, et kas riigisekretär suudab objektiivne olla. Ilmselt kardavad "süvariiki".
Kusjuures pean rõhutama, et ma siiski ei ole EKRE valija olnud. Aga üpris lõbus on pidevalt kuulata loendamatuid saateid, kus üritatakse justkui arvata, et millal siis saabub see õnnis päev.
Ennustaks, et juhul, kui komisjon otsustab, et minister rikkus seadusi, siis ta ka lahkub. EKRE pole lihtsalt loll, et valitsusest lahkub.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustnüüd kahtleb juba reform, et kas riigisekretär suudab objektiivne olla. Ilmselt kardavad "süvariiki".20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustendiselt väidan, et Ratas on minister aasta löpuni. Koefitsent 1:1 le ja panus 1 euro, sobib? Noh, et sa summa pärast jälle ära ei ütleks
Algselt postitas kaala Vaata postitust1) 1:1 le saad hetkeseisuga 30.10.
2) 3,5 kuu peale unub mul see bet ära üldsegi
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa pakkusin sulle aasta lõpuni kihlvedu mitu kuud tagasi, sa lükkasid ise tagasi, sest tahtsid lühemat tähtaega. Ära valeta.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustÄra lahmi. See, mis ma tookord pakkusin, sa vastu ei vötnud ja pakkusid sellise oma variandi, mis mulle ei sobinud, sest noh, köigepealt ma ei tea sinu isikut ja nii pika aja peale unub töesti asi ära. Jutu järgi oli trobikond venda kindlad, et järgmise paari nädala jooksul kukub valitsus kokku, sina kaasaarvatud, aga kui 30+ eurtsi vahele panna, et 1-2 kuu jooksul see juhtub, siis polnud kellestki kuulda....
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustAeg taas urmari fakti kontrolliks. Kes ja kus on seda öelnud?
Aga kaheldi, et kas riigisekretär ikka teeb ausa ülevaate.
Aga kas järgnev lõik ülekontrollimist ei vaja:
Mäletan kuidas hoidis toolist kinni Taavikene, kui teda maha võeti. Venitas viimseni, lootes et äkki ikka ei lähe umbusaldus läbi. Mäletan ka seda, kui "kiiresti" lahkus ametist valge kampsuni mees. Ei ole siin ilmas midagi uut. Vaid Ansip lahkus vabatahtlikult, aga mitte sellepärast, et sai aru, et ei vea välja, terendas lihtsalt europalk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei saanud ka aru. Või siis nasfalile on lihtsalt mõjunud EKRE propaganda.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustOh, seda ma ei oska öelda, loe ja kuula neid loendamatuid lugusid, küll siis leiad.
Aga kaheldi, et kas riigisekretär ikka teeb ausa ülevaate.
Aga kas järgnev lõik ülekontrollimist ei vaja:
Mäletan kuidas hoidis toolist kinni Taavikene, kui teda maha võeti. Venitas viimseni, lootes et äkki ikka ei lähe umbusaldus läbi. Mäletan ka seda, kui "kiiresti" lahkus ametist valge kampsuni mees. Ei ole siin ilmas midagi uut. Vaid Ansip lahkus vabatahtlikult, aga mitte sellepärast, et sai aru, et ei vea välja, terendas lihtsalt europalk.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas bremm Vaata postitustMillal viimati koalitsioon langes kui üldse?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustlööge maha kui eksin, aga praeguse vabariigi ajal pole mitte üksi valitsus lõpuni püsinud. Laguneb ka see valitsus. Aga see on normaalne, mitte mingi erakordne sündmus. Kui see aeg lõpuks käes, siis muidugi tuleb selline kiremine, et hoia ja keela.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustRE-IRL valitsus Ansipi ajal püsis valimisteni ning pärast seda kuni Ansipi taandumiseni, muidu sul on õigus, jah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar