Kusjuures kusagil galaktikas on kindlasti säherdune pooleks nikkumise hukkamine olemas.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Täiesti lambi küsimus siinsetele poliitgurudele, mille peale tulin kui vaatasin Tiidrek Nurme lõustaraamatut, kes on kristlasele kohaselt aus ekre valija, aga kui palju meil sportlastest ekre valijad veel on? Okei Nool on suht selline paremale ja Mürka räuskab pagulaste peale vahel aga on kedagi veel?Kommentaar
-
Need teised kaks on pigem Isamaa..Täiesti lambi küsimus siinsetele poliitgurudele, mille peale tulin kui vaatasin Tiidrek Nurme lõustaraamatut, kes on kristlasele kohaselt aus ekre valija, aga kui palju meil sportlastest ekre valijad veel on? Okei Nool on suht selline paremale ja Mürka räuskab pagulaste peale vahel aga on kedagi veel?Kommentaar
-
Tiidrek Nurme ja EKRE? Okei, see on küll veidi kummaline. Ühest küljest ehk mõistangi, aga teisalt, tüüp käib stabiilselt Keenias treenimas ning ka Mukunga on minu teada tema poolt siia imporditud.Täiesti lambi küsimus siinsetele poliitgurudele, mille peale tulin kui vaatasin Tiidrek Nurme lõustaraamatut, kes on kristlasele kohaselt aus ekre valija, aga kui palju meil sportlastest ekre valijad veel on? Okei Nool on suht selline paremale ja Mürka räuskab pagulaste peale vahel aga on kedagi veel?
Nool on endine Isamaa mees. Mürka on vast üldse apoliitiline.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
huvitav kas jüri ratas ei mõtle sellele, et isamaa võib sotside ja reformaritega varsti koalitsiooni moodustama hakata kui asjad nii jätkuvad? sellessuhtes, et see trall lõppeb nagunii sellega, et KE tahaks proovida REFiga mängida ja isamaa jääks siis välja.Dreams cant be buyKommentaar
-
Kommentaar
-
kui jätta välja loll sõnakasutus, siis ma ei usu, et see mula päris suvaline oli siiski. Ofkoors NATO hetkel on meie tugevaim sõjaline liitlane, kuid võttes arvesse USA suhtumise, et nemad kõike kinni peavad tampima, Macroni "NATO is becoming brain dead" kommentaarid ja Merkeli nõustumine euroopa ühise sõjaväe loomisele ja visata siia patta et türgi on liitlane vaatamata teatud vastuoludele lähis idas, siis plaan B omamine ei kõla ju väga jaburalt.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar