320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Kas "tagatubades räägitakse" on sama, mis "naised saunas rääkisid"?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas "tagatubades räägitakse" on sama, mis "naised saunas rääkisid"?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustPoom vist ei käi naiste saunas, ju siis mehed saunas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustParandage kui eksin, aga see video pole confirmed ju? Kas tõesti on sellisel kellajal nii pime seal?
Mina pakuks, et pigem on see usa oranzi riigipea super kaval manööver lasta alla mingid tsiviilikad, et maailm iraani peale vihane oleks or something.
BBC - Iran mistakenly shot down Ukraine Jet - US Media
Kommentaar
-
Täielikud debiilikud. Tuleb välja, et mõned kilomeetrid lennujaamast asub otse stardikoridori all õhutõrje baas. Ja need pärsia persevestid ei suuda ära tuvastada 737 suurust tsiviillennukit, mida saaks isegi binokliga teha nii väikeselt distantsilt. Või vaadanud vähemalt flightradarist kui binokli klaasid sitased on. Uskumatu milliseid pärdikuid lastakse selliste relvasüsteemide kallale. Nad lasid kaks raketti, seega oli tegu täiesti teadliku tegevusega.
Kommentaar
-
Tavaline taks on kahest erinevast kohast ühe sihtmärgi pihta lasta. Pluss, kui sa oled vastase lennukit näinud, on suure tõenäosusega ka tema sind näinud. Kui oled n-ö lahinguvalmiduses, on laskmise üle otsustamiseks mingi.. 10-15 sekki, vastasel korral saad ise raketiga vastu nosplit. Aga suures plaanis, muidugi, jobud iraanlased.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustTäielikud debiilikud. Tuleb välja, et mõned kilomeetrid lennujaamast asub otse stardikoridori all õhutõrje baas. Ja need pärsia persevestid ei suuda ära tuvastada 737 suurust tsiviillennukit, mida saaks isegi binokliga teha nii väikeselt distantsilt. Või vaadanud vähemalt flightradarist kui binokli klaasid sitased on. Uskumatu milliseid pärdikuid lastakse selliste relvasüsteemide kallale. Nad lasid kaks raketti, seega oli tegu täiesti teadliku tegevusega.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAhvid granaadiga. Nagu ka debiilikud Ukrainas. Masendav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTehnika on vahepeal 30 aastat edasi arenenud. Aga andestamatu viga toogi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar