Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustVõite muidugi sõimata, nagu ikka teete, kui avaldan erinevat arvamust, aga mul oli algusest peale tunne, et see Karu pole sobiv, eriti just EKRE-le. Ja mitte just Boldi tõttu, aga eks see oli ilmselt viimane piisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustVõite muidugi sõimata, nagu ikka teete, kui avaldan erinevat arvamust, aga mul oli algusest peale tunne, et see Karu pole sobiv, eriti just EKRE-le. Ja mitte just Boldi tõttu, aga eks see oli ilmselt viimane piisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKui mul on nagu valikus inimene, kellel on üle 20 aasta kogemust it- sektoris ja öelda Karu pole sobiv sellele ametile, siis no ma ei tea Urmz. Väga raske kommenteerida.
Siin pole mitte midagi pistmist sellega kui sobiv ta konkreetselt antud ministrikohale on.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSa pole vist aru saanud, et tegemist on poliitilise ametikohaga. Helmed oma raadiosaates teatasid kohe, et Karu peaks erakonda astuma ja ka ideoloogiliselt (üldse mitte IT-ministri ametiga seoses) parteiga sama liini hoidma. Minister kumbagi ei teinud ja seetõttu pole midagi imestada, et oleme täna sellises olukorras.
Siin pole mitte midagi pistmist sellega kui sobiv ta konkreetselt antud ministrikohale on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustEt siis novembris paneme inimese tööle ja aprillis alles avastame, et Karu ikka ei taha meiega ühineda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustEt siis novembris paneme inimese tööle ja aprillis alles avastame, et Karu ikka ei taha meiega ühineda.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Vaatasin huvi pärast kuidas Ekre sotsmeedias selle uudise kommentaariumis läheb ja minulegi üllatuseks oli seal päris mitu Karu toetavat avaldust inimestelt, kes profiili järgi tunduvad küll tavapärased EKRE valijad olevat. Ehk siis see püsiusklikud Helmede jüngrid kindlasti kiidavad takka, aga mõtlevatele EKRE liikmetele oli see samm ka arusaamatu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitust
Keegi soovib dešifreerimiskatsega õnne proovida?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar