320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Brasiilial küll midagi irvitada pole
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust2 aastat vanem kui Biden, aga mentaalselt pakuks, et on kõvasti noorem.
Checkmate, liberastid.
Kommentaar
-
Beebi Yoda kõrval kahvatuvad kõik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustBrasiilial küll midagi irvitada pole
Mentaalselt on Trump mõlemast umbes 75 aastat noorem.
Checkmate, liberastid.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustJah, Trump ongi reaalselt seal 3-5 aastase tasemel.Amorim <3
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sellega on see suur asi, et...
...alles mingist tasemest saab värvilise pildi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustNöus, päris palju asju rääkis täppi aga mitte päris nii nagu sina kuulutad.
https://twitter.com/MSterling27/stat...41768526766081
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Trumpi koefitsent 2,7. Easy money
Kommentaar
-
Veidi kodust poliitikat ka sekka.
EKRE esimees Martin Helme esitab laupäeval erakonna volikogule kinnitamiseks uue keskkonnaministri kandidaadina oma praeguse nõuniku Rain Epleri.
Epler astus 30. oktoobril EKRE liikmeks. 2017. aasta kohalikel valimistel kandideeris ta Reformierakonna nimekirjas Võru vallas. Ta sai kaks häält ja valituks ei osutunud.
Nagu järjekordne näide sellest, kui lühike pink ekrel on. Huvitav, millised on ministriks saamise tingimused? 2/3 teenitud palgast kaabulotudele?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar