Arvestades, et paljudel on koristaja ameti suhtes üleolev suhtumine ja pilgates räägitakse säärase ameri vältimisest, ei ole imekspandav, et säärane arvamus ka presidendi konide korjamise koha pealt ilmneb. Ma ise peaksin näiteks ebaväärikaks, kui president kasvõi tasuta striptiisi teeks või alasti poseeriks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustArvestades, et paljudel on koristaja ameti suhtes üleolev suhtumine ja pilgates räägitakse säärase ameri vältimisest, ei ole imekspandav, et säärane arvamus ka presidendi konide korjamise koha pealt ilmneb. Ma ise peaksin näiteks ebaväärikaks, kui president kasvõi tasuta striptiisi teeks või alasti poseeriks."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustViimase aja nalju:
Kaks homot seksivad.
Ühel heliseb telefon.
"Vabanda, ma ei saa rääkida, mul on Paul Keres."
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustViimase aja nalju:
Kaks homot seksivad.
Ühel heliseb telefon.
"Vabanda, ma ei saa rääkida, mul on Paul Keres."Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustSelle nalja puänt ongi tasemel "Juhan on tagurpidi Nahuj, icicic" või peitub siin midagi veel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitusthüperinflatsiooni
Algselt postitas Vask Vaata postitustinvesteerida aktsiatesse20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustEuroalal? Hüperinflatsioon? 50%+ kuus?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustsee oli kohe nii loll et pidin minema järgi vaatama kas ikka legitAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustHäbi on olla eestlane.
Urmas Espenberg (EKRE): Trump, Brexit, Orban tõid tagasi ausa poliitika, EKRE tõi Eestisse tagasi ausa poliitika. Miks peaks seltskond, kes tegeleb ebaausa poliitikaga umbusaldama inimest, kes on toonud Eestisse ausa poliitika?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustHuvitav, kas ja millal Reformierakond aru saab, et nad on opositsioonis sellise käitumise pärast, mida Jürgen Ligi evib?
Ref on opositsioonis sellepärast, et nad ei läinud "peame saama vahendeid valimata võimule" taktikaga.
IRLil oli 1 soov - pensionisüsteemi lammutamine. Muu neid ei huvitanud (ok, apteegireformi pidurdamine ka kui võimalik).
Ülejäänud põhimõtted ja lubadused võis üle parda visata.
KEl polnud ühtegi soovi ega põhimõtet peale selle, et saaks peaministriks. Ja no EKRE teeb mis tahab ja räägib seda, mida
Helme ilusti seal demonstreerib. Põhiharidusega Kalevipojad viskavad näppe! OMA JOPE!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar