Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
olin EkreKeIsamaa valitsuse alguspäevil lootust täis, et ekre niisama vahutas enne valimisi ja noh las proovivad ka - tänaseks selgunud, et ilge tolbajoobide seltskond ja viimane aeg nahhuj tõmmata neil. A vanemale Helmele tuleks mingi diagnoos panna juba.
Ootan jätkuvalt KERE valitsust ja rohelised võiks ka kampa võtta, sest Zuzu on nummar
Krt, tundub, et ma olen siin mingi teise kasutajanime alt postitamas käinud
Konkreetne +1
Einoh, kui sa ütled, et Kaja on saamatu valitsuse kukutamisel, et vaadaku, kuidas Narvas tehti, siis see loogika ei päde ju, nagu ka su vastus, et tähtis on tulemus. Et noh, kui Jaapanis mõni paksem asiaat sai maadlusringis Barutost lihtsalt jagu, siis poleks ilmselt näiteks kribule Martin Helmele mõtet soovitada, et vaata, kuidas Jaapanis tehti ja proovi nüüd ka maadelda. Kui miski on hetkel võimatu sinust olenematute asjaolude tõttu, siis pole pointi ebareaalseid analoogiaid/soovitusi välja tuua.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Einoh, kui sa ütled, et Kaja on saamatu valitsuse kukutamisel, et vaadaku, kuidas Narvas tehti, siis see loogika ei päde ju, nagu ka su vastus, et tähtis on tulemus. Et noh, kui Jaapanis mõni paksem asiaat sai maadlusringis Barutost lihtsalt jagu, siis poleks ilmselt näiteks kribule Martin Helmele mõtet soovitada, et vaata, kuidas Jaapanis tehti ja proovi nüüd ka maadelda. Kui miski on hetkel võimatu sinust olenematute asjaolude tõttu, siis pole pointi ebareaalseid analoogiaid/soovitusi välja tuua.
Jube keeruliseks ajad, ütlen lihtsalt, et Kaja üritused on piinlikud. Eriti viimane üritus ja siis selle muutmine ning Mardi lahkumise enda võiduks kirjutamine. Muideks, isegi Ossinovski arvab sarnaselt.
huvitav, et kui Helme umbusaldamise asemel lihtsalt tagasi astus (mis teeb lõpuks tulemusena sama välja),
esitles EKRE seda justkui enda võiduna ja mingi ninanipsuna Kallasele
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
huvitav, et kui Helme umbusaldamise asemel lihtsalt tagasi astus (mis teeb lõpuks tulemusena sama välja),
esitles EKRE seda justkui enda võiduna ja mingi ninanipsuna Kallasele
Ta oleks ka ise tagasi astunud, sest seekord mindi siiski liiale ja EKRE pidi ise ka taganema.
Jube keeruliseks ajad, ütlen lihtsalt, et Kaja üritused on piinlikud. Eriti viimane üritus ja siis selle muutmine ning Mardi lahkumise enda võiduks kirjutamine. Muideks, isegi Ossinovski arvab sarnaselt.
Mida siis opositsioon lisaks umbusaldamisele tegema peaks, kui valitsuse liikmed vääralt käituvad?
EKREhelbekeste arvamus ju see,et kõik teised peavad vait olema ja nende lällamine on ainuõige,või siis on tegu järgmise vandenõuga nende vastu,kuna süvariik ja kõike muud,seepärast ka see umbusalduste üle pidev inin.
Kommentaar