Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEesti diplomaadi, kes passiga vehkis, nimi on põhimõtteliselt teada, kuid pole veel saanud kinnitust, et tema. Seega on loogiline, et ei avalda."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustTuleb välja, et peo korraldas saksa salapolitsei, et Orbanit nõrgestada
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustLol, unelmate stsenaarium, lähed peole naisi panema, kuid siis keegi karjatab "SOROS" ja kõik naised muutuvad meesteks ning ongi peenis suus. Kuradi salapolitsei.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustUngari poliitik oli konservatiivsuse ja kristluse esinägu Ungaris. Silmakirjalikkuse tipp Annab tõestust sellele, et need suurimad x-voolu vastased tahavad sisimas vooga kaasa minna. Eks siis sellele vastu panemine on mingi coping mechanism neil? Kindlasti psühholoogiast mingi vaste olemas taolisele käitumisele..see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Jep ja pmst nõnna lihtne ongi - omakasu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Huvitav, miks konservatiivset maailmavaadet pooldava ja propageeriva inimese puhul eeldatakse, et tegu on eraelus ideaalse inimesega? Ma saan aru selle seose karikatuursusest, aga siiski võib ka homoseksuaal toetada komservatiivseid pereväärtusi ja münedki homod on homolobi vastaselt meelestatud ja ei pea neid eneste esimdajateks.
Kommentaar
-
Brüsseli peo tagamaad on nüüd selgunud:
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustHuvitav, miks konservatiivset maailmavaadet pooldava ja propageeriva inimese puhul eeldatakse, et tegu on eraelus ideaalse inimesega? Ma saan aru selle seose karikatuursusest, aga siiski võib ka homoseksuaal toetada komservatiivseid pereväärtusi ja münedki homod on homolobi vastaselt meelestatud ja ei pea neid eneste esimdajateks.
Küll aga heidetakse ette silmakirjalikkust ja seal pole vahet, mis vaatega sa oled.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Noorem kaabu valitsuse pressikonverentsil- abielureferendum tuleb, see on koalitsioonis kokkulepitud ja kui see ei toimu, tähendab see valitsuse lagunemist.
Ratas Delfile abortide keelustamisest- seni kuni Jüri Ratas ja Keskerakond on valitsuses, mingit keeldu ei tule.
Poisid võrdlevad jälle kummal on väiksem või siis suuremInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar