Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustREISDE töenäoliselt tulebki. Mis selles nii head on? Isamaa on oma lubaduse ära täitnud, sisuliselt oleks oravate ja sotside valitsus
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustEKRE ei ole positiivse poole pealt ju kuidagi teistest varasematest võimuerakondadest eristunud ega mingit muutust paremuse poole toonud (minu subjektiivne hinnang, püüdes olla siiski objektiivne): samasugused skandaalid, samasugused populistlikud loosungid, boonuseks veelgi vängem sõnakasutus ja provokatsioon otsa.
Praegu oli olukord, kus junn oli keset põldu ja siis hakati seda torkima. Hakkab haisema ja määrib jne.
Võinuks lihtsalt lasta loodusel teha oma tööd.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustHelme oleks ikka pidanud teadma, kellele omale nõunikuks toob. Ei?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustMinu eesmärk pole kedagi vasak- või parempoolseks lahterdada või määrata, et mis erakonna pooldaja keegi parajasti on. Täitsa siiralt.
Mulle tõepoolest jäi lihtsalt arusaamatuks, mismoodi saab protestihääle partei maine EKRE-ga jätkuvalt kaasas käia. Eelmiste valimiste ajal veel okei ja arusaadav - inimesed olid Reformierakonna valitsusest väsinud ning soovisid muutust. Aga praegu? EKRE ei ole positiivse poole pealt ju kuidagi teistest varasematest võimuerakondadest eristunud ega mingit muutust paremuse poole toonud (minu subjektiivne hinnang, püüdes olla siiski objektiivne): samasugused skandaalid, samasugused populistlikud loosungid, boonuseks veelgi vängem sõnakasutus ja provokatsioon otsa.
Et küsimus on, et mille vastu me protestime? Opositsioonierakondade vastu, kes niikuinii mingit tuntavat mõju senise valitsuse ajal ei omanud? Valitsuserakondade vastu, mille hulka EKRE ise kuulub? Peavoolumeedia vastu? Süvariigi vastu? Mulle lihtsalt jääb mulje, et EKRE võib ükskõik mida teha, olla valitsuses või opositsioonis, aga millegipärast kannab ikkagi mõndade inimeste jaoks protestihääle partei kuvandit.
See oli puhtalt vastukaaluks ja vastuseks mõnule, kellega siin, seal erinevates teemades on lihtlausete ja äärmustega taotluslikult (minule vähemalt tundunud) piirajasse lastud vastaspoole mõtte edastamiseks ilma, et omaks ülisuurt põhjapanevat ja faktilist sisu. Ta reeglina on osanud ridade vahel lugeda. Aga ma tõden, et tihtipeale jääb see teadmine ja soov ainult mu enda teada ja teistel selle väljalugemine keeruline. Luban, et tõstan edaspidi käe seal. Aga nüüd kõik katki ja minu lemmikfoorumlane vihkab mind ka takkaotsa : (.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkõikidest halbadest variantidest oleks parim lahendus täna minu jaoks I, SDE ja RE koalitsioon.Algselt postitas kaala Vaata postitustREISDE töenäoliselt tulebki. Mis selles nii head on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKaala, palju sa vahele paneksid, et sama koalitsioon tuleb tagasi?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSa pole ju panustaja. Sul on mingit siseinfot, et jääb samaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi ole, ma niisama küsin, et äkki tahad proovida.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustOhkan sügavalt hetkel. See, et mu selles reformierakonna läppari viites ei osata näha tugevat annust eneseirooniat ja just endale puid alla panekut... sellest saan veel aru. Kui sa aga selle sama postituse, mida sa hetkel tsiteerid, tsiteerimata ülemist osa vaatad ja loed, siis kuidas Sa ikka veel arvad siiralt, et mu "protestihääle" postitus ja vastus mõnule oli 100% tõsimeelne? Ilmselgelt ma ei tee seda.
See oli puhtalt vastukaaluks ja vastuseks mõnule, kellega siin, seal erinevates teemades on lihtlausete ja äärmustega taotluslikult (minule vähemalt tundunud) piirajasse lastud vastaspoole mõtte edastamiseks ilma, et omaks ülisuurt põhjapanevat ja faktilist sisu. Ta reeglina on osanud ridade vahel lugeda. Aga ma tõden, et tihtipeale jääb see teadmine ja soov ainult mu enda teada ja teistel selle väljalugemine keeruline. Luban, et tõstan edaspidi käe seal. Aga nüüd kõik katki ja minu lemmikfoorumlane vihkab mind ka takkaotsa : (.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar