Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSults või?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEi, asfalt. Muidugi Sluts.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEi, asfalt. Muidugi Sluts.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEnne hinnangute andmist tasuks ikka oodata, teha proovisõit korra/kaks ja jälgida kuidas äravool toimib, milline on pidamine, muidu on esimese niiskema päevaga kõik torud jälle umbes. Asfalt samas näeb küll kena välja.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMusta riietatud slenderman rõõmsalt tantsimas. Ma suht kardaks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMingi lõik Mõmmi aabitsast?
See siis viide minu ponnistusle Onu Heinolikku kildu rebida, self burn või nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustTujurikkuja 5 - Onu Heino.
See siis viide minu ponnistusle Onu Heinolikku kildu rebida, self burn või nii.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVaimselt ebastabiilsed on suures plaanis eikeegid. Ohtlikud ongi pigem kõrgelt haritud ja kunagi olid lahedad inimesed... nuh, nagu näiteks aktuaalsse teemasse minnes - Talibani liidrid, näiteks.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEndine KGB`lane rääkis 84a. mis tulevikus ees ootab ja praegu üsna päevakohane
https://youtu.be/IQPsKvG6WMI?t=55
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSee klipp tõstab oma pead korra/kaks paari aasta tagant ja võib tänapäeva kontekstis tunduda prohvetlik aga Bezmenov jooksis üle juba aastal 1970, tol ajal polnud olemas sellist kõikehõlmavat platvormi nagu internet/sotsiaalmeedia ja kindlasti puudus neil võimekus mõjutada piisavalt õppejõude ükshaaval (erandeid muidugi oli). KGBle oli omane võtta au tihti asjade/sündmuste eest milles neil osalus osaliselt või täielikult puudus, noh nagu Eesti Keskerakond ja/või Jüri Ratas kipuvad tegema. See muidugi täitis peamiselt kahte eesmärki, tõestada oma väärtust ülemustele (antud juhul siis uuele peremehele) ja külvata oponendi ridades segadust, sest kuidas sa ikka rakendad vastumeetmeid, kui midagi tegelikult ei toimu. Ei tasu unustada, et needsamad kõikvõimsad, kõikenägevad, kõike kontrollivad CIA ja KGB ei suutnud paar aastat enne Nõukogude Liidu lagunemist seda ette näha. Piisavalt on avaldatud juba toimikuid, et väita; selline plaan võis paberil/kahel kirjas küll olla aga tegemist on toreda fantaasiaga, mis pigem sobib spiooniromaani.
Kas Biden oli päriselt ka nii loll, et ta ei näinud seda ette mis Kabulis juhtuma hakkab vöi lihtsalt mängis lolli?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust50% 16-23 vanusegrupis toetavad marxismi, 36% y generatsioonist toetavad kommunismi. Igas hädas süüdi kapitalism. See käib siis USA kohta. Rääkimata sellest, et enamus ülikoolidest on left wing, 80-90% midagi sellist. Kust sellised numbrid tulevad, täitsa suvaliselt nii kulgenud? Ühtegi propagandameistrit, taganttöukajat vöi niiditömbajat kes asjast huvituks ei ole?
Kas Biden oli päriselt ka nii loll, et ta ei näinud seda ette mis Kabulis juhtuma hakkab vöi lihtsalt mängis lolli?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar