Mõnu, see taandub ka osaliselt sellele, et kumb tuleb enne, tegelik sisu või narratiiv. Minu kui uuriva ajakirjanduse tarbijana on teatud tähelepanekud, et loodud narratiivist lähtuvalt ehitatakse üles story, kus presenteeritakse ainult neid asjaolusid või kuulujutte, mis uuriva ajakirjaniku loodud narratiiviga sobituvad. Faktid ja asjaolud, mis narratiiviga ei sobitu, jäetakse kõrvale. Et selles kontekstis on mul ma arvan kodanikuna täitsa eluterve küsida, et kas kasvõi antud juhul on loodud narratiiv või püstitatud hüpoteesid korrektsed.
Hetkeseisuga ju ei ole. Seda kaitsta argumendiga, et "aga meile kõigile tundub narratiiv ju samasugune, miks siis süüdistad ajakirjanikku?" või "aga kas sa siis ei taha vastust?" või "aga kas siis Lance ja Verps ei olnud patused!?" on aga räigelt libe tee... Ma arvan, et nõustud.
Hetkeseisuga ju ei ole. Seda kaitsta argumendiga, et "aga meile kõigile tundub narratiiv ju samasugune, miks siis süüdistad ajakirjanikku?" või "aga kas sa siis ei taha vastust?" või "aga kas siis Lance ja Verps ei olnud patused!?" on aga räigelt libe tee... Ma arvan, et nõustud.
Kommentaar