320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustSee on pull jah, et immigratsiooni tuliseimad pooldajad on nimetatud grupeeringud, hoomamata et nondesamade immigrantide silmas on nad tühised loomad. Kummaline paradoks.
Kuid jah, suures plaanis ta nii on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustCNN`i naisreporter kes veel eila lahtiste blondide juustega Kabulist raporteeris on täna burka peale tömband.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustHämmastava kokkusattumusena on taas juhtunud nii, et foorumikasutaja kaala postituses sisalduv mõnitus kattub üks-ühele äärmusparema twitteri ja siis ühe riigi propagandaga.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustVaeseke. Mine nuta veits naise boyfriendi ölal, aitab traumast jagu saada
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustNagu näiteks nüüd, kui on vaja mõnitada naist tema riietuse eest.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSuurimad vabandused, et tundsid end sügavalt solvatuna sellepärast, et ma mainisin, et too CNN reporter peab nüüd Talibani šariaadi seaduse järgi Kabulis burkat kandma. Töesti sügavalt vabandan. Kas ma homme löunaooteks banaani vöin süüa vöi on see rassistlik?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSa oled lihtsalt loll, mitte midagi erilisemat.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Kui see kõik ei juhtuks päriselt, arvaks, et see on mingist Henrik Normanni eriti-üle-võlli paroodiast.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar