Kaala, ma olen ammu tahtnud sult küsida, et kas sa oled Priit Kutser? Või tema vend? Või vähemalt sugulane?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMine pane ta paika
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustKui ma oleks Edgar, kutsuks sind külla ja paluks "massaaži" teha, siis ehk pääseks siinsed mõneks ajaks sellest Trumpi teemalisest jerk-festist“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMul on hea meel, et sa otsustasid aega leida ja sellele vastasid.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustTrump on ikka veel pildis v? Ma sain aru, et sai oma rahad kätte nende valimised oli fake raha kerjamistega ja nüüd puhkab jalga, tuleb proovib uuesti või kogub raha lihtsalt?
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKusagil Trumpi vastu ka bettida saab? Kas seda et ei valita kandidaadiks või seda et presidendiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustUSA sõjalembuses meedia kaevab Bidenile hauda praegu..“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMiks nad munadega meest surgivad?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMunadega mehed on ohtlikud. Kasulikum oleks kui mingi lackey on puldis“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKusagil Trumpi vastu ka bettida saab? Kas seda et ei valita kandidaadiks või seda et presidendiks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar