Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKõikide erakondade Tallinna valimiskampaania ja -ideed on lihtsalt nii olematud, et peaks vist valima selle järgi, kellega kõige rohkem nalja saaks. Kes on Kesklinna kõige pooletoobisem kandidaat?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ütlesin kuskil Sitsi peatuses Raimondi pastakaid jaganud neidudele, et ma ei hääleta kindlasti nende poolt, kuna see "kõnniteede puhastamine linna ülesandeks" on nii ful retakas plaan, siis sellepeale ütlesid neiud, et see on "veidi selline 50-60 teema jaa".
Kommentaar
-
siin foorumis eelmiste valimiste aegu meenub et ilusamate naiskandidaatide üle peeti vaidlust, kas seekord ka tuleb?
elu24 igatahes on meeste suhtes valiku kokku pannud
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsiin foorumis eelmiste valimiste aegu meenub et ilusamate naiskandidaatide üle peeti vaidlust, kas seekord ka tuleb?
elu24 igatahes on meeste suhtes valiku kokku pannud
https://elu24.postimees.ee/7354168/n...ekyAPhlMXw9XXw
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEile jagas üks foorumlane. Mässiv: https://www.delfi.ee/artikkel/947459...DUNPApkU21v3vs
Omakorda see muidugi hirmutab, et pärast suhtlen ma ka valede inimestega ja pärast istun ka kuskil Tõnismäe ristis tomatikostüüm seljas keset teed ja juhin ala tähelepanu, et kõik autojuhid võiks perse käia vms...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVeidi Kadri Vilba vaib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEi kinnita ega lükka ümber, kuna ma ei tea kes Kadri Vilba on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKadri Vilba on see ekre daam, kes kogemata Kiisleri saatesse läks ja Hitlerit kiitma kukkus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKadri Vilba on see ekre daam, kes kogemata Kiisleri saatesse läks ja Hitlerit kiitma kukkus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKohe kui feminismi või sellise teemaga seonduvalt sõna võtad, siis tembeldatakse läbi lillede natsiks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar