Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKüll aga kipuvad seda paraku tegema kõik lamemaalased ja vaktsiinivastased. Ja seda möga ma kahjuks või õnneks vabal ajal kuulata ei taha.
Üldiselt kui mingid perekonnad omadega rääkimise lõpetavad kuna erinevad maailmavaated siis peaks mõlemad pooled veidi maha istuma ja mõtlema mis see elus oluline on.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustmul just vastupidised kogemused. Ma tunnen üksjagu neid nö lamemaalaseid ja mitte keegi ei tõmba seltskonnas seda saagi käima. Samas tean paljusid kes isegi tööl lõunal poolvõõrastega kohe alguses et antivakserid bääd amirite.
Üldiselt kui mingid perekonnad omadega rääkimise lõpetavad kuna erinevad maailmavaated siis peaks mõlemad pooled veidi maha istuma ja mõtlema mis see elus oluline on.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKes selles loos siis see rämpsinimene on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLugu on aus, aga ma täpselt ei saanud aru hetkel, et mis see reform vs lamemaalased näitama peaks? Seda, et kui Reformi jaoks jookseb kuskilt piir, et fooliummütsiga 5g magnetite eest põgenev stupidbender on juba too much, siis E200 ei löö ka nende ees risti ette või mis? Täiesti aus ja siiras küsimus.
Iseenesest peaks justkui minusuguse häält püüdma, kuid kus nagu need reaalselt seksikad kandidaadid on või kesklinna neid ei jagunud? Pekki, sellise nimekirja pealt oleks isegi mina ilmselt kesklinnas esikolmikus.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustOleks mõistlik, aga praegu tundub, et paljude jaoks ongi see elus oluline asi fakt, kas oled vaktsineeritud või mitte.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on ka E200ga kerge error. Esinumber Reinaas, no ok. Teine number mingi tantsuspordi djüüd, kellel koguaeg jamad kaelas ja kes näeb Kerdo Mölder välja? Ookei.
Iseenesest peaks justkui minusuguse häält püüdma, kuid kus nagu need reaalselt seksikad kandidaadid on või kesklinna neid ei jagunud? Pekki, sellise nimekirja pealt oleks isegi mina ilmselt kesklinnas esikolmikus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on ka E200ga kerge error. Esinumber Reinaas, no ok. Teine number mingi tantsuspordi djüüd, kellel koguaeg jamad kaelas ja kes näeb Kerdo Mölder välja? Ookei.
Iseenesest peaks justkui minusuguse häält püüdma, kuid kus nagu need reaalselt seksikad kandidaadid on või kesklinna neid ei jagunud? Pekki, sellise nimekirja pealt oleks isegi mina ilmselt kesklinnas esikolmikus.
Krister Kivi valisin eelmine kord puhtalt tema ajakirjandusliku eksperimendi pealt. Ja noh, "oma kandi jope" ikkagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLugu on aus, aga ma täpselt ei saanud aru hetkel, et mis see reform vs lamemaalased näitama peaks? Seda, et kui Reformi jaoks jookseb kuskilt piir, et fooliummütsiga 5g magnetite eest põgenev stupidbender on juba too much, siis E200 ei löö ka nende ees risti ette või mis? Täiesti aus ja siiras küsimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa valiks ka. Aga isegi ühtegi sellist inimest pole, olenemata erakondlikust kuuluvusest, kelle poolt tahaks hääletada. Jumala perses seis on
Kodanikokohus samas nagu ei luba valimata ka jätta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustMuidu ütleksin, et valige ükskõik keda v.a ekre.
Aga jh selle 200 jal on selline ekre maik juures küll. Igahinna eest võimu juurde. Muu on pohlad.
Pigem ühikonna lõhestaja ja ärimeeste rahastatud ekre vol 2.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar