Algselt postitas nonoh
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustSiis riku sedel. (see võiks e-valimistel ka variant olla)
vähemalt üks mõttekaaslane. Ma ammu rääkinud, et e-valimised pole võrdväärsed, kuna puudub võimalus sedelit rikkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustHeameelega ootaks näiteid kus E200 ühiskonda üritab lõhestada, eriti huvitav on muidugi võrdlus EKREga, ma ise ei näe küll mingit seost peale selle, et mõlemad erakonnad saavad täitsa arvestatava osa nn protestihäältest.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa valiks ka. Aga isegi ühtegi sellist inimest pole, olenemata erakondlikust kuuluvusest, kelle poolt tahaks hääletada. Jumala perses seis on
Kodanikokohus samas nagu ei luba valimata ka jätta.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSee ühiskonna lõhestamise jutt on vist endiselt eelmise korra ebaõnnestunud kampaaniast E200 saatma jäänud taak. Küll aga on sel korral mitmes väiksemas omavalitsuses näha, et E200 nimekirjas kandideerivad kõik tüübid, kes on 10+ aastat kõiki teisi kritiseerinud, kurtnud, et elu on persses ja samal ajal ise null ideed lauda käinud. Hullemal juhul on nad niivõrd kibestunuks muutunud mõne suurema kohaliku skandaali tulemusel. Tõtt öelda ma olen isegi üllatunud, et Rae vallas sarierakonnavahetaja Uukkivi seekord E200 nimekirjas ei kandideeri...
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustÜhelt pool on ju algusest peale olnud põhimõte tuua poliitikasse värsket verd ja inimesi, kes pole mingi erakonna toiduahelaga seotud, teiselt poolt ei saa ilma tuntuseta lihtsalt hääli kokku.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustValimata jätmine on ju samamoodi valik, ära tunne end pahasti. Hullem on see, et paned puusalt ja annad hääle lihtsalt suvalt ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMa valin seekord inimest. Ja kuna ta on paraku sots, siis eks natuken piinlik ole...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMuidu mõte on ilus, aga kui teie Esimees on varasem sots jne, siis kas see juba nagu kiilu ei löö sellele?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMärt Sultsi valimiskool
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar