Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas kesklinnas pole mingeid hot piffa, kelle poolt hääletada saaks? valimised.ee saidil ei saa pilte automaatselt näha.
mul chrome automaatselt tõlkis kõikide piffide pildid kährikuteks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas kesklinnas pole mingeid hot piffa, kelle poolt hääletada saaks? valimised.ee saidil ei saa pilte automaatselt näha.
Tegelt ise võtsin ka selle taktika, et kuna platvormid olid nkn jamad ja kedagi isiklikult ei teadnud, siis valisin pildi ja lühitutvustuse pealt ühe noore neiu. Lihtsalt selleks, et vähendada paksude keskealiste meeste hegemooniat.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustOn küll. Cornelia mingi. Aga tal mees ka kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKesklinn ei ole Nõmme.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMuidu jäävad vist aint MILFid Keit ja Riina.
kahjuks ei suutnud keegi Eppu ära rääkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKesklinnas on KE nimekirjas mõned särtsakad slaavi neiud. Muidu jäävad vist aint MILFid Keit ja Riina.
Kuid sellele vaatamata on suures plaanis erakondade plakatid head - värvipott on küll käest kukkunud, kuid tänu sellele silmapaistvad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Otsustasin paar nädalat tagasi, et vanu parteisid ei vali. Uurisin siis, et kes minu piirkonnas rohelistest ja E200 valida on. Jeebus, mingid noored poisid, kelle FB kontot vaadates läks isu neid valida üle. Päris masendav, et ei suudeta tõmbekeskustest eemal asuvatesse omavalitsustesse ühtegi tõsiselt võetavat kandidaati leida (LeeRomeo, kuidas kommenteerid?). Üksikkandidaate oli samuti täpselt üks. Kiire googeldus andis tulemuseks, et sellel vennal mingi vana kana kitkuda vallaga. Teda samuti ei tõuse käsi valima.
Lõpuks helistasin emale ja küsisin temalt nõu ja valisin inimest mitte parteid.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOtsustasin paar nädalat tagasi, et vanu parteisid ei vali. Uurisin siis, et kes minu piirkonnas rohelistest ja E200 valida on. Jeebus, mingid noored poisid, kelle FB kontot vaadates läks isu neid valida üle. Päris masendav, et ei suudeta tõmbekeskustest eemal asuvatesse omavalitsustesse ühtegi tõsiselt võetavat kandidaati leida (LeeRomeo, kuidas kommenteerid?). Üksikkandidaate oli samuti täpselt üks. Kiire googeldus andis tulemuseks, et sellel vennal mingi vana kana kitkuda vallaga. Teda samuti ei tõuse käsi valima.
Lõpuks helistasin emale ja küsisin temalt nõu ja valisin inimest mitte parteid.
Ma oma piirkonnas ka eelmine kord andsin hääle naljaga, sest siis on 0 konkurentsi see aasta mõtlesin, et tahaks ka mõnele noorele tegijale anda, aga no ei ole neid või siis tead tausta ja see elmineerib ära.
Kuna tõsiseltvõetav opositsioon on tekkinud, siis valisin Hendrik Aguri. Muidugi võis väga mööda ka olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust60% e-hääletuse/eelhääletuse ajast on möödas ja koos on 66% eelmiste KOV-i valimiste e-hääletuse/eelhääletuse saagist (e-häälte osakaal oluliselt tõusnud). Kus see väga madal valimisaktiivsus väljendub?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOtsustasin paar nädalat tagasi, et vanu parteisid ei vali. Uurisin siis, et kes minu piirkonnas rohelistest ja E200 valida on. Jeebus, mingid noored poisid, kelle FB kontot vaadates läks isu neid valida üle. Päris masendav, et ei suudeta tõmbekeskustest eemal asuvatesse omavalitsustesse ühtegi tõsiselt võetavat kandidaati leida (LeeRomeo, kuidas kommenteerid?). Üksikkandidaate oli samuti täpselt üks. Kiire googeldus andis tulemuseks, et sellel vennal mingi vana kana kitkuda vallaga. Teda samuti ei tõuse käsi valima.
Lõpuks helistasin emale ja küsisin temalt nõu ja valisin inimest mitte parteid.
Kommentaar
-
Pekki küll tbh. Mulle ja naisele väga meeldiks Tartus anda hääl ühele rajooni vennale (Mart Hiob), aga olles lugenud läbi ühe väga pika facebooki postituste feedi, kus kandideerivate noorsotside LGBT maailmavaate argumentatsiooni nõrkus ja isikute intellektuaalne primitiivsus esile tuli, siis no mitte kuidagi ei tõuse käsi noh. Lõimet lõpetades ja isikute argumente lõpetades oli selline tunne, et EKRE on ainus valik umbes. Enda vaate võttis üsna hästi lühidalt kokku Mattias Jõesaar oma arvamusloos: https://tartu.postimees.ee/7358984/m...ut-sallivamaks
Nii et sorry Mart Hiob ja Peep Peterson ja kes te seal normaalsed sotsid olete, aga päris igat noort ja vihast ei tasuks ka backida. Üldiselt ka sotside suurim nõrkus tuleb sellistes kohtades esile - no nahhui, sa ei ehita oma valimisprogrammi 5% ühiskonna peale olukorras, kus sinu baasvalija on sinuga maailmavaateliselt 100% nõus nagunii, kuid sa oled kampaania viinud totaalse totruseni, kus isegi su tuumikvalija arvab, et sa oled seeni söönud tropp.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar