Ilmselt parim valimiskompass 😀
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNatsid otsivad jälle õigustust mitte natsid olla. Naeruväärne.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustThe Superhero Lasna needs
kõnniteede rajamine tundub väga ekstreemne,
aga muus osas üsna peavoolu seisukohad,
MUPO likvideerimisest tasuta sõidu nõudmiseni kõigile Tallinna maksumaksja kululGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMis see "nats" siis on? Seleta palun.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei ole varem Eesti200 väga tõsiselt võtnud, aga pressivad end pilti ja mulje neist on, et nad selline ülbuse, üleoleku ja madalamatele ühiskonnagruppidele pealelaskva reformierakonna julmem upgrade või ma eksin?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustno sõltub sinu meediakanalite valikust, kui see koosneb objektiivist ja uutest uudistest, siis täpselt nii ongi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKuna sa oled Eesti 200 tulihingeline toetaja, siis selline vastus tõestas ilmekalt, et kogu see Eesti 200 on ikkagi rämps teema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustPeale Westonsgate skandaali võiks lihtsalt õelda - delete party.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustvõtsid sõnad suust!
Coincidence? I think NOT! #E(kre)200
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei ole varem Eesti200 väga tõsiselt võtnud, aga pressivad end pilti ja mulje neist on, et nad selline ülbuse, üleoleku ja madalamatele ühiskonnagruppidele pealelaskva reformierakonna julmem upgrade või ma eksin?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustPeale sellist ämbrit on ilmvõimatu comebacki teha.
Coincidence? I think NOT! #E(kre)200
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKuna sa oled Eesti 200 tulihingeline toetaja, siis selline vastus tõestas ilmekalt, et kogu see Eesti 200 on ikkagi rämps teema.
Mul poolvenna naine on õe sõnul siis üks nn "lamemaalastest" nagu ta ennast ka ise uhkelt kutsub. FB feed täis erinevaid vandenõuteooriaid, objektiivi ja telegrami postituste jagamisi jms. Viimasel ajal siis vend ka samasugune peaaegu.
Praeguseks on põhimõtteliselt situatsioon, kus nad samas seltskonnas enam ei viibi, ehk venna pere arvates on õe pere ülbe, kurjade jõudude poolt üle võetud ja kuna ka vaktsineeritud, siis ohtlik kõikidele ümbruses viibijatele, kuna magnetid, 5g jms.
Teise arvates on teise koht vaimuhaiglas, kuna ta soiub mingeid arusaamatuid teooriaid, räägib, et on valgusinimene ja kuna pole vaktsineeritud, siis ohtlik kõikidele ümbruses viibijatele jne.
Mina saan mõlema perega väga hästi läbi, mõlemal veidrad kiiksud, aga muidu täitsa vahvad ja südamlikud inimesed. Ema on masenduses, sest lapsed on tülis. Kes selles loos siis see rämpsinimene on?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMul on poolvend ja poolõde, ema on meil kõigil ühine, neil ka isa. Poolõde on terve elu reformi valinud, tulihingeline toetaja kui nii võib öelda, pole ühtegi suuremat koosviibimist olnud kui mingi poliitikateemal poleks jaur üles võetud (varasemalt, sest ema on mingi 30 aastat keskerakonda valinud).
Mul poolvenna naine on õe sõnul siis üks nn "lamemaalastest" nagu ta ennast ka ise uhkelt kutsub. FB feed täis erinevaid vandenõuteooriaid, objektiivi ja telegrami postituste jagamisi jms. Viimasel ajal siis vend ka samasugune peaaegu.
Praeguseks on põhimõtteliselt situatsioon, kus nad samas seltskonnas enam ei viibi, ehk venna pere arvates on õe pere ülbe, kurjade jõudude poolt üle võetud ja kuna ka vaktsineeritud, siis ohtlik kõikidele ümbruses viibijatele, kuna magnetid, 5g jms.
Teise arvates on teise koht vaimuhaiglas, kuna ta soiub mingeid arusaamatuid teooriaid, räägib, et on valgusinimene ja kuna pole vaktsineeritud, siis ohtlik kõikidele ümbruses viibijatele jne.
Mina saan mõlema perega väga hästi läbi, mõlemal veidrad kiiksud, aga muidu täitsa vahvad ja südamlikud inimesed. Ema on masenduses, sest lapsed on tülis. Kes selles loos siis see rämpsinimene on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar