Algselt postitas kaala
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSelle teema puhul tasub aeg-ajalt ikka seda tabelit vaadata:
Muidu mu lemmik soy boys science denial all? Keegi väga puudutatud olnud nendest meemidest tundub. Government-made diseases - kas see läheb ka arvesse?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustGovernment-made diseases - kas see läheb ka arvesse?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Kaala arvab, et on sama tark kui arst, sest arst googeldas midagi ja tema oskab ka googeldada.
Sellest järeldan, et mina olen sama tark kui Einstein, sest googeldasin 2+2 ja sain vastuseks 4, kalkulaator kinnitas mu vastust.
Krt, ikka ja jälle tuleb siit välja see, et äkki on tekstist arusaamisel päris suur roll.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
goverment made diseases`st rääkides - https://www.thelancet.com/journals/l...006-9/fulltext
"On Dec 19, 2017, the US National Institutes of Health (NIH) announced that they would resume funding gain-of-function experiments involving influenza, Middle East respiratory syndrome coronavirus, and severe acute respiratory syndrome coronavirus"
suht sama mis "Soomet pole olemas" teema ju“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustkliimasõdalased on siin kõik päevapoliitilised teemad varju jätnud. vahepeal läks Andrus Kajaga tülli, Savisaar läks Kallase valitsusse, haridusministeeriumi jamad jätkuvad jne. jne.
Viimaste lehtede osad postitused sobiksid "Vandenõu" teemasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMitte mina, vaid selle noore hüsteeriku organisatsiooni PR juht ütles seda. IPCC raport suht sama:
https://www.downtoearth.org.in/news/...c-report-78380
Aga olen nõus, inimtekkelise kliimasoojenemise eitamine on vandenõu, mitte poliitika.
Kommentaar
-
mhmh, vale teema, kuid katsu sa mul nüüd öelda, et paha kraamsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSelle teema puhul tasub aeg-ajalt ikka seda tabelit vaadata:
ole vunts viska see kiibi teema ka sisse pls.
ühe kuulsa foorumlase palvel olen juba mõnda aega mööda ilma rännanud ja seda tõde kuulutada püüdnud. keegi ei usu
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusthärra kala, te valetate ju mulle.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusthärra kala, te valetate ju mulle.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEesti tippakadeemikud on ka "googeldajad" selles halvas tähenduses?
Kusjuures viimati kui ma EMO`s olin, siis arst leidis ka vastuse googeldades avalikku saiti ja pani selle järgi diagnoosi.
Ega kui ei oska vastata, siis see on teinekord täitsa okei. Mina ka ei oska!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar