Algselt postitas kaala
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Catalunya is not Spain!
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMuideks kes see hullem aferist seal Putini asemel oleks?
Kommentaar
-
Vaadates putini väljaütlemisi, tuleb vist nõustuda selle vene arstiga, kes kahtlustab tal mingit tõsist probleemi kahe kõrva vahele tekkinud. Mitte, et need enne poleks olnud parajalt hullumeelsed, aga see on juba päris tummine kraam
Euroopa julgeoleku seisukohalt, see on muidugi päris puutsis.
Kas see sanktsioonide jutt selline hane selga vesi pole? Ma saan aru, et olukorda eskaleerida pole vaja, aga ehk peaks tulele tulega vastama. Tundub, et Putinil on nendest sanktsioonidest sama palju sooja, kui Varrol Tartu maratonist.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Aga ikkagi võtaks 10 Repinskit 1 Grünthali asemel.
Aga "uue taseme" all pidasin silmas seda, kuidas kuluhüvitist kasutatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustVaadates putini väljaütlemisi, tuleb vist nõustuda selle vene arstiga, kes kahtlustab tal mingit tõsist probleemi kahe kõrva vahele tekkinud. Mitte, et need enne poleks olnud parajalt hullumeelsed, aga see on juba päris tummine kraam
Euroopa julgeoleku seisukohalt, see on muidugi päris puutsis.
Kas see sanktsioonide jutt selline hane selga vesi pole? Ma saan aru, et olukorda eskaleerida pole vaja, aga ehk peaks tulele tulega vastama. Tundub, et Putinil on nendest sanktsioonidest sama palju sooja, kui Varrol Tartu maratonist.
biden-yea.png“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustOnu Joed pidavat kartma
Kommentaar
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
Mul on hea meel, et Venemaa agressiooni kontekstis on USA president Biden mitte Trump.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
See on mingi satiirtekst sul?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
Trump väljendas rohkem kui korra oma sümpaatiat Venemaa ja Putini osas.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar