Ma pean silmas ikkagi siseriiklikku mõju. Olgem ausad Xi ja Erdogan ikka ei ole selles klassis. Putini puhul tekiks ikkagi arvatavasti korralik segadus. Ja kui tekib uus ja sama hull vähemalt, siis tuleb ka see ära koristada. Midagi ei ole teha, nagu näha diktaatoritega teisiti ei ole võimalik käituda.Muideks kes see hullem aferist seal Putini asemel oleks?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Vaadates putini väljaütlemisi, tuleb vist nõustuda selle vene arstiga, kes kahtlustab tal mingit tõsist probleemi kahe kõrva vahele tekkinud. Mitte, et need enne poleks olnud parajalt hullumeelsed, aga see on juba päris tummine kraam
Euroopa julgeoleku seisukohalt, see on muidugi päris puutsis.
Kas see sanktsioonide jutt selline hane selga vesi pole? Ma saan aru, et olukorda eskaleerida pole vaja, aga ehk peaks tulele tulega vastama. Tundub, et Putinil on nendest sanktsioonidest sama palju sooja, kui Varrol Tartu maratonist.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Onu Joed pidavat kartmaVaadates putini väljaütlemisi, tuleb vist nõustuda selle vene arstiga, kes kahtlustab tal mingit tõsist probleemi kahe kõrva vahele tekkinud. Mitte, et need enne poleks olnud parajalt hullumeelsed, aga see on juba päris tummine kraam
Euroopa julgeoleku seisukohalt, see on muidugi päris puutsis.
Kas see sanktsioonide jutt selline hane selga vesi pole? Ma saan aru, et olukorda eskaleerida pole vaja, aga ehk peaks tulele tulega vastama. Tundub, et Putinil on nendest sanktsioonidest sama palju sooja, kui Varrol Tartu maratonist.
biden-yea.png“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Uuri delhvi pealkirjadest natuke kaugemale kes tegelikult meie huvide eest tegudega seisab ja kes mitte. Trump pani Gazpromile ja vene-saksa gaasijuhtmele sanktsioonid peale, Bideni admin. vöttis need esimese asjana maha.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Täielik müsteerium oli see, et meediast ei märganud lugeda Reinsalu hukkamõistmist. Aga õnneks ta on ikkagi ära öelnud: "Loodan, et Riigikogu algatab homme avalduse Venemaa tegevuse hukkamõistmiseks."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar