Algselt postitas Arsenaalium
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustKas keegi muidu teab mis emotsioonid eestivenelaste FB gruppides/foorumites valitsevad? Eeldan, et midagi positiivset ei ole, sest ka seal on ilmselt mingi väike karjuv seltskond, kes Kremli ideoloogiat välja peeretab
Ütleme nii, et kui Ukraina sõdur Kharkivis vene sõdurite poolt prügikasti visati ja peale urin.... siis see oli grupis selline päeva top 1 nali, aga noh ainult selle päeva. Kui lääne/ukraina meelne hakkab vastu tulistama, siis hakatakse kohe arutama ja otsima, et ehk keegi teab, kes see inimene on, kuna temaga oleks vaja rääkida ja on passitud ka peale. Ühesõnaga mitte, et seal pole midagi positiivset vaid see sibulate fašištlik mõttemaailm ka meil siin Eestis on julmem ja palju ohtlikum kui me seni arvanud oleme.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustteatud Anti-Vax tegelased nüüd järsku Pro-Putin
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
telekavaataja oskab äkki täpsemalt rääkida, küll aga on teatud Anti-Vax tegelased nüüd järsku Pro-Putin, seega pange ise see 1+1 kokku.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Putsis on. Aga samas ei midagi uut. On need, kes jagavad matsu ja need, kes on sellesse mattunud
Mul on selliseid inimesi väga kauges tutvusringkonnas, kuid kahjuks ei ole mul ühtegi lähedast tuttavat/sõpra, kellega järgneva küsimuse esitamise osas tekiks tänasel päeval sobiv hetk. Internet kannatab aga kõike ja seega küsin:
"At gunpoint" või "püstol kulkas, otsusta nüüd ja kohe" - venemaa ründab Eestit, Sul ei ole kuhugi minna/lahkuda/põgeneda. Kumma riigi eest relva haarad? Sured "meie" nimel või "nende" nimel (minu vaatepunktist lähtuvalt)?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMiks Joe Biden on Usa president, sest no sellist mõtteavaldust tavainimene välja ei mõtleks....
Putin may have encircled Kyiv with tanks but will never gain the hearts and souls of the Iranian people
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Telekavaataja. Vägagi intrigeeriv küsimus ning vastama sa loomulikult ei pea. Sina personaalselt, või siis vähemalt kõik sinust läbi aastate tekkinud arvamused minu poolt loovad taustsüsteemi kus näen sind kui - vene päritoluga inimest, keda tuuakse integratsiooni/assimilatisooni kontekstis näiteks. Või keda tuuakse näiteks olukorras, kus tuuakse esile neid vene rahvusest/päritoluga inimesi, kes ei kiida heaks toimuvat, kes ei ole selles tegelikult süüdi, kes ei ole selle üle uhked, kes tänases olukorras on kannatavas positsioonis, kes on tegelikult lääneliku vaatega. Kas omavad neid vaatenurki, mida "meie" omame. Et selline crème de la crème kui nii väljendada. Ja ma arvan isiklikult ka nii.
Mul on selliseid inimesi väga kauges tutvusringkonnas, kuid kahjuks ei ole mul ühtegi lähedast tuttavat/sõpra, kellega järgneva küsimuse esitamise osas tekiks tänasel päeval sobiv hetk. Internet kannatab aga kõike ja seega küsin:
"At gunpoint" või "püstol kulkas, otsusta nüüd ja kohe" - venemaa ründab Eestit, Sul ei ole kuhugi minna/lahkuda/põgeneda. Kumma riigi eest relva haarad? Sured "meie" nimel või "nende" nimel (minu vaatepunktist lähtuvalt)?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSelle aasta 9. mai tuleb perses.
Natukene tujutõstmist https://twitter.com/arawnsley/status...52873971347463
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSelle aasta 9. mai tuleb perses.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar