Kui hommikul üles ärgates pead sellist jama lugema.. CNN-i vaja korralik toimetaja palgata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kui hommikul üles ärgates pead sellist jama lugema.. CNN-i vaja korralik toimetaja palgata.
Kommentaar
-
CNN-i vaja korralik toimetaja palgata.
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Kui Putin lubas sõja alguses Lukale tuumarelva anda, siis miks läänemaailm ei võiks sama ukrainlastele anda?
ja ma ei saa siiamaani aru miks neid lääne relvatarneid peab suure kella otsa panema?
siit näeb Google mapsi suht live-kaarti olukorrast- https://www.google.com/maps/d/viewer...3316513568&z=8Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Azovstal suurte rünnakute all.
Kas see probleem on ainult minul, aga mul tihti su Twitteri ja lingid ei avane üldse
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Kas see probleem on ainult minul, aga mul tihti su Twitteri ja lingid ei avane üldseСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Selle võiks korda teha, sest ise laisk ja ei jõua twitterit ja asju kammida ning enamasti huviga loeks, sest päevapoliitilistel ja vahest ka influencerite kohapealt leiab ta pärleid. Muidugi paar korda on Juril ka Manchester Unitedile täiesti omaselt Phil Jones välja tulnud ja postitab mingite endiste väga spetsiifiliste naisterahvaste elu ja olu ning kui pahaaimamatult lähed teadmatusest nime googeldama, siis pärast paanikas olekus, et tüdruksõber läheb telefoni stalkima ning pead diivanil magama ja kuulama jõuludeni, et ta ei ole piisav minujaoks, kustutad pool telefoni sisu ära nii, et midagi avama hakkad on samasugune valge tühjus nagu praegu. Seda ei igatse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust…siis pärast paanikas olekus, et tüdruksõber läheb telefoni stalkima ning pead diivanil magama ja kuulama jõuludeni, et ta ei ole piisav minujaoks, kustutad pool telefoni sisu ära nii, et midagi avama hakkad on samasugune valge tühjus nagu praegu...Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSelle võiks korda teha, sest ise laisk ja ei jõua twitterit ja asju kammida ning enamasti huviga loeks, sest päevapoliitilistel ja vahest ka influencerite kohapealt leiab ta pärleid. Muidugi paar korda on Juril ka Manchester Unitedile täiesti omaselt Phil Jones välja tulnud ja postitab mingite endiste väga spetsiifiliste naisterahvaste elu ja olu ning kui pahaaimamatult lähed teadmatusest nime googeldama, siis pärast paanikas olekus, et tüdruksõber läheb telefoni stalkima ning pead diivanil magama ja kuulama jõuludeni, et ta ei ole piisav minujaoks, kustutad pool telefoni sisu ära nii, et midagi avama hakkad on samasugune valge tühjus nagu praegu. Seda ei igatse.
* Mul mingi teema tekkinud, et aja ja vanusega on vetsus nr 2 pausid pikemaks läinud ja siis olen telefoni kaasa võtnud. Ja siis mingil hetkel kui see igapäevaselt juba toimus, tekkis naisel küsimus, et "kle wtf, millega tegeled seal ka". Siis oli hea võta telos history lahti ja näidata, et mul siin 9gagis fresh (NSFW peale ta ka ei pahanda) sector veel läbimata ja nasfaliga soccerneti foorumis olukord lahtine.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Ja siis mingil hetkel kui see igapäevaselt juba toimus, tekkis naisel küsimus, et "kle wtf, millega tegeled seal ka". Siis oli hea võta telos history lahti ja näidata, et mul siin 9gagis fresh (NSFW peale ta ka ei pahanda) sector veel läbimata ja nasfaliga soccerneti foorumis olukord lahtine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar