Algselt postitas boobek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMoldova võiks Transnistriale lõpu teha. Huvitav palju seal vene sõdureid on?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
umbes kuu - poolteist tagasi oli kuskil raadiosaates Moldovas elav eesti ajakirjanik. Tema arvas, et kui venemaa otsustaks Moldovat rünnata, peaks Moldova armee vastu paar tundi. PM sellel riigil puudub armee.Oleme šokis, vihased ja valmis põgenema, kui putinistid Ukraina sadamalinna Odessa võtavad. Põgenikud saabusid Moldovasse algul Porschedega, nüüd jala.
Viimasel aastal keskendus Moldova uus euroopameelne valitsus korruptsiooni vähendamisele riigis. Alles nüüd on Moldova korralikult jalad alla saanud, loonud diplomaatilisi suhteid Euroopa riikidega. President Maia Sandu, juhtiva partei PAS esimees, on Moldovas vastu võtnud palju Lääne liidreid, kohtunud ka Eesti presidendiga, toonud Euroopa Liidu rahastust.
Kõik hakkas just ülesmäge liikuma.
Kõige selle keskel pole aga olnud jõudu – ja ehk ka tahet? – tegeleda kaitse küsimusega. Moldova 5500 inimesega sõjavägi on üpris jõuetu. Sõjaväe lennubaasis pole ühtki töökorras drooni ega lennukit.
Cibotaru (endine kaitseminister) sõnul peaks Moldova sõjavägi rünnaku korral vastu vaid mõned tunnid. Ta on siiski optimist ja usub siiralt, et agressor Vladimir Putin kaotab sõja.
Kommentaar
-
Moldova võiks siis läänemaailmalt relvaabi paluda. Inimkoosseis vist oleks suhtkoht võrdne. Fakt on see, et tegelt see konfliktipiirkond enne lahendust ei saa kui see ala saab lahenduse. Praegu on see ju nagu saar ja puhtalt selle tõttu ju Putinil Odessat ongi vajaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustNo mis relvaabi sinna anda,kui neil tõepoolest armeed ei ole nagu eelkirjutajad ka mainisid.Kui Moldova vene okupatsioonist pääseb, siis seepärast, et logilistiliselt ja ka muidu sisuliselt pole Venemaal neid väga vaja.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Uudistest jäi kõrva, et lisaeelarve võeti vastu ning ühe lisana langetatakse ka käibemaksu. Mai tea, pigem võiks a la meediaväljaannete kmi vähenda, sest sellest oleks palju kasu... kui nüüd aasimine kõrvale jätta, siis mis muidu on ratsionaalne seletus antud mv kmi kärpimise otsuse taga?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Rubla tugevnes euro suhtes kahe aasta tippu. Rubla kurss tõusis eurosse viimase kahe aasta tippu, millele on kaasa aidanud kõrged energiahinnad, ettevõtete maksutähtaja saabumine ning nõue Venemaa eksporditava energia eest maksta rublades. Valuutad, Börs, Aktsia.
vahest tunnete ka, kuidas teie lemmikoravate poliitka teie elu pekki keerab?
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitusthttps://www.aripaev.ee/borsiuudised/...he-aasta-tippu
vahest tunnete ka, kuidas teie lemmikoravate poliitka teie elu pekki keerab?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitusthttps://www.aripaev.ee/borsiuudised/...he-aasta-tippu
vahest tunnete ka, kuidas teie lemmikoravate poliitka teie elu pekki keerab?
Einojah - ANSIP ON SÜÜDI - isegi kui naabri koer pures mu naist vms
Kommentaar
-
Arvet pole veel ju väljastatud.
Ma Muski asemel vist vaataks praegu toimuvat tsirkust selle pilguga, et annaks neile trahviks selle miljardi ja paneks Marsi poole plagama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMusk ristiti hitleriks ära juba kuna hakkas vöukide narratiivi löhkuma. Jube inimene! Soome ajalehes toodi konkreetselt putleriga vördlus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar