Enam hobuseid hoidma ei pea, Kuusik möisteti löplikult öigeks. Huvitav, mida ajakirjanikuhärrad arvavad. Double down?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEnam hobuseid hoidma ei pea, Kuusik möisteti löplikult öigeks. Huvitav, mida ajakirjanikuhärrad arvavad. Double down?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEnam hobuseid hoidma ei pea, Kuusik möisteti löplikult öigeks. Huvitav, mida ajakirjanikuhärrad arvavad. Double down?
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustRatas ikka oskab, level ninja keerutaja, tahaks täitsa teada kuidas ta õpib seda või ongi loomult selline libedus.
Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttps://www.lrt.lt/en/news-in-englis...tonian-general
Herem on üks parimaid asju mis meie Kaitseväega on hiljuti juhtunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Level Helme taoline paugutamine. Mis siin head on?
Kommentaar
-
Ma mäletan 2020. aasta 16. märtsi õhtut. Tegin oma viimase suitsu, oodates viimast lendu Münchenist Kiievisse ja olles sügavalt veendunud, et inimkond kõõlub maailmalõpu veerel. Kes oleks osanud arvata, et võrreldes sellega, mis praegu toimub, on globaalne pandeemia nagu jalutuskäik rannal, martiiniklaas käes? Täna, mil ma seda kirjutan, on 2022. aasta 16. mai, ent kalendri tähendus on meie jaoks hiljuti muutunud. Täna on sajandeid kestnud kaheksa-aastase sõja 83. päev. Sellest ajast peale, kui katkes normaalne elu, on kõik muutunud.
Kommentaar
-
1-se stuudio ref vs kesk paugutamine oli omamoodi huvitav - vahepeal nagu saaks aru, siis jälle mitte... ma seda eriti oluliseka nii ehk naa ei pea. Pigem tekkis lootus, et ehk nüüd jõutakse ühiskonnas selle aruteluni, et poliitika praegusel kujul, kus eesmärk on olla võimul, on veits nii aastast 1320.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar