Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMadison palkas oma naise isa endale tööle euroopa parlamendis. Veidi häirib tbh selline small time sipelga nikkumise mentaliteet. täiesti klassitu värk... nagu mingi sööklatädi koolis, kes õhtuti võtab jääke ja wc-paberit kaasa.
Maru ebaefektiivne see asi hetkel, kuid loodame, et kasvavad ikka teemasse sisse ajapikku - no paar milkut ja praamihange vms
Aga inetu loomulikult. Aga ei enamat.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Trump: Illegaalsed pagulased on paha ja see tuleb kontrolli alla saada!
Trump: Pohh, toome oma väed ära, et rändamine saaks uuesti alata!
Trump: Erdogan! Kui jamama hakkad kurdidega võtan sul munad maha!
Erdogan: Davai kutid, moonad laadida ja hakkame showga pihta!
Merkel: Minge perse, ma ei suuda enam pagulasi vastu võtta!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTrump: Illegaalsed pagulased on paha ja see tuleb kontrolli alla saada!
Trump: Pohh, toome oma väed ära, et rändamine saaks uuesti alata!
Trump: Erdogan! Kui jamama hakkad kurdidega võtan sul munad maha!
Erdogan: Davai kutid, moonad laadida ja hakkame showga pihta!
Merkel: Minge perse, ma ei suuda enam pagulasi vastu võtta!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustA kas me aitasime Trumpi Normandias?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Vahepeal peab päris võimsaid kõnesid Riigikogu esimees, sihuke mõnus Uute Uudiste kolumni touch. https://www.err.ee/990329/henn-pollu...s-kui-ka-mujal
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustÜkski Eesti diplomaat/poliitik pole Türgi teemal sõna võtnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOn-on. Reinsalu ja Helme on siiani silma jäänud.
Kommentaar
-
Reinsalust on sirgumas päris hea poliitik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIlmselt on kaabudel paanika, sest hetkeseisuga on nad EKRE TOP-5 "mida fakki"-poliitikute seast välja langenud:
1. Moonika Helme
2. Urmas Reitelmann
3. Pärnu 16 000 võllid
4. Ruuben Kaalep
5. Kert Kingo
Räägi veel, et valitsuses olek ei muuda normaalsemaks!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustVabandust, kui on rumal küsimus, aga kuidas on võimalik, et Türgi suudab oma piiri valvata ja siis ähvardab, et laseb piiri lahti, kui liiga palju kobisete ja 3 miljonit lähevad Euroopasse. Miks Euroopa ise oma piiri ei sulge.
Lisaks on Euroopas üks riik, kuhu saab Türgist ilma igasuguse passikontrollita lennata ning seejärel ELi siseneda üle ÜRO valvatava ala, mille sõjaväeliselt valvamine tooks ilmselt kaasa sõja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar