Ja nüüd siis Rohelised ette võetud. Kes on järgmine?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustJa nüüd siis Rohelised ette võetud. Kes on järgmine?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustJa nüüd siis Rohelised ette võetud. Kes on järgmine?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustNo lisaks on tegu sündibändi Future Brain ühe liikmega ja lege roadtripmuuvi Rutsi Reis yhe kõrvalosatäitjaga (alukate väel kõva laksu all võib teda seal näha)
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSuht üllatav kui erinevad tulemused Delfi ja Postimehe valimisrakendused annavad.. Delfi omaga saan suht 90% nõustuda, Postimees andis mingid eriti veidrad vastused
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPostimees andis mingid eriti veidrad vastused
Nädal tagasi: Erakonnad süüdistavad Postimehe valimiskompassi kallutatuses
Politoloog Martin Mölder selgitabGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
üks asi on see et küsimused/vastused veidi jura. Teine asi on see, et inimene valib ikka emotsiooni ja varem kujunenud arvamuse pealt ka suures osas. Mitte üks feminist ei hakka järsku nüüd ERKEt valima kui nad nüüd näiteks lubaks et viivad sisse mingi palgalõhe vähendamise teemad ja teeks igasse linna naiste turvakodud.
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
Kommentaar
-
Delfi oma umbmääraste küsimustega pani mulle esimeseks Isamaa ja Ekre. Sotside ja e200ga ei ole 4/5 ajast mul millestki rääkida.
Postimehe must-valgemas: top5 4 ekre ja 1 Isamaa; min 5 4 sotsi ja 1 vaba. Niiet 2 eri testi aga põhiväärtused näitab ikkagi ära- eeldusel et inimesel neid ikka onROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Delfi mootori tulemuste järgi olen ma 50/50 Reformi/Isamaa valija (mis on pigem õige), samas, kui Postimehe oma järgi absoluutselt ühemõtteliselt Reformi oma. Mitu tuttavat on vastutahtmist sotsideks väänatud, üks eriti liberaalne kodanik on Delfi arvates aga EKRE valija arhetüüp.
Ühesõnaga, huumor on kogu see valimismootorindus.
Kommentaar
-
Proovisin ka seda Delfi oma ja tundub, et olen Isamaa valija. Napilt ja võrdselt jäävad alla Reform ja EKRE. See, et sotsid viimaseks jäid, mind muidugi ei üllata. Kui poleks jäänud, oleks selle valimismootori vähimagi legitiimsuse kahtluse alla seadnud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
See valmismootor loobib olematut raha ringi nagu ekre majandusprogramm
I2.Kas hallide passidega (ehk kodakondsuseta)
inimeste hulka on Eestis vaja vähendada?II.Kui suure palgaga peaks tasustama nelja aasta pärast kooliõpetajaid?
Õpetajate palk peaks siis olema 2400 eurot.
Õpetajate palk peab olema vähemalt 2000 eurot.
Õpetajate keskmine palk peab jõudma 2000 euroni.
Ei oma ses suhtes seisukohta.
Kommentaar
-
Väljas on ka esimene tõsiseltvõetav uuring eelituste kohta: http://www.delfi.ee/news/paevauudise...et?id=85169885
Nagu ma pakkusin, siis Eesti 200 toetus on seal 5% ringis. Üllatav on Isamaa ja Sotside paiknemine praktiliselt samas kohas, arvestades, et eriti Isamaa on ikka väga meeletutes kogustes raha vahepeal põletanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar